Препорака за некоја убава хидрантна крема за лице која не е мрсна, туку влажна, а и со природни состојки? А исто така и крема за околу очи?
Јас оваа ја користев и сум задоволна ја има во зегин и е околу 1250ден. Сакав да сменам бидејќи долго време ја користев и најдов исто така добра на Балеа. Оваа е доста поефтина и е околу 300денари. И оваа е добра.
Добра е. Формулата е сигурно вода во масло вака од декларацијата како што гледам, Како филтер е употребен титаниум диоксид кој е обложен (со алумина) што значи дека не остава многу бело кога се размачкува на телото. Јас би ти рекла ок.
Ми се појавија кафени флеки на лицето, бидејќи периодов не ставав крема со фактор. Сте имале таков случај до сега, ви помогнало нешто за избелување на флеките?
И мене ми се појавија флеки на челото. И јас си барам добра хидратантна крема, со заштитен фактор (имам сува кожа). Ајде хелп
Плс, кажи нешто повеќе за оваа на Еуцерин... ги затнува порите? После колку време засветуваш од неа? Итно ми треба поквалитетна крема со заштитен фактор...
Ве молам сите прашања и идни дискусии околу кремите за лице со заштитен фактор да ги насочиме овде во темава: https://forum.femina.mk/threads/Креми-за-лице-со-заштитен-фактор-spf.30328/ Оваа тема нека остане за прашања, предлози и дискусии за стандардните креми за нега на лице, а тука во другата тема може подетално да се фокусираме на кремите со заштитен фактор. Така нема да ни се губат низ страниците дискусии и предлози за добри креми за лице со ЗФ.
Девојки ако се сеќавате овде поставив слика дека се соочувам со црвенило по лицето. Е сега, на мајка ми и ги препорачале кремите на ziaja,дневна и ноќна. Овие денови ставам редовно и за сега ми се повлече црвенилото, лицето ми е чисто пак и задоволна сум. ќе видиме за понатака. Топло ги препорачувам.
Super sto ti se pogodile,no imase recenzii mnogu deka se katastrofalni po sostav i deka predizvikuvale bubulici.Mene licno od ziaja so krastavica sto e liceto mi go napravi uste tolku lom. Znaci definitivno ili se pogoduvaat ili se frlaat vo kanta
вака, имам чисто лице на периоди комбинирано на периоди суво, никако да си најдам соодветна крема а осеќам имам потреба навечер да ставам нешто на лице, што и да купам маска, тоник, пилинг, крема мене одма ми излегуваат црнки/бубуљици. преку ден ми е комбинирана навечер ми станува сува кожата. совет некој?