Девојки знам дека темата е за крема за лице, меѓутоа бидејќи е најактивна, ќе ве молам за препорака за добар витамин Ц серум?
Не знам дали ја имаш приметено посебната тема за серуми, пишуваа членките за витамин ц. Ќе ставам линк, колку што видов на 32 страна има дискусија, може да си провериш.
Sto mislite za ovoj krem? Kolku cini ovoj, i kade moze da se najde? Jas imam masna, no vo zimo kombinirana, bas sakam nesto sto vednas ke se vpiva
Дали знаете добра крема може и anti-aging состојки да има достапна во аптеките кај нас за зрела кожа?
Може да го најдеш онлајн на bellina.mk Драга ќе ја разгледам уште еднаш убво па ќе ти потврдам ок? Сега на памет не ги знам состојките. Вечер или утре најдоцна ќе направам и рецензија. Убав крем за зрела кожа кој го има во аптеки е на Dr. Hauschka линијата за зрела кожа. Малку е поскапа ама вреди.
Девојкиии итноооо потребен ми е совет Значи ми требаат маски и креми за лице за машко со нормална кожа ама потребно му е освежување и затегање на лицето Плиззз
Каде, освен во ДМ, можам да ги најдам производите на Neutrogena? Гледам дека доста се фалени тука па би сакала да пробам некој во иднина, особено нешто од линијата за мрсна кожа.
Ако не се лажам, мислам дека ги има и во Космо. И низ аптеките би требало да ги има...како на пример Betty аптеките.
Krema za lice koja moze da se koristi pred pudra? Imam masna koza, no mnogu osetliva, koja lesno dehidrira. Soveti?
Периодов кожата ми е посува и ја земав кремата на Fleurance nature со алое вера и многу ми се допадна и текстура и мирис и лицето ми доби здрав сјај. На почетокот беше во ред но во последно почна да ми предизвикува многу големи и болни whiteheads, па некое време ја оставив и лицето се смири. Дали некој друг имал вакво искуство со оваа крема? Ве замолувам за предлог друга хидратантна крема до 500 ден. за комбинирана кожа која не би ми предизвикала вакви реакции. Се мислев за Веледа Skin food light, читав добри рецензии. Да напоменам, користам салицилна киселина и правам double cleansing со маслото и розевата пена на Балеа.