Не сум многу по експериментирањето, така да секогаш пеглана, не сум по витканата а и не ми држи долго. Нови фризури би испробала здравје тек за мојата свадба.
Ќе си ја измијам убаво косата,ќе ја исчешлам,ќе ја исушам со фен и после пак со чешелот.Некогаш може и штипчињз да ставам,ама најчесто пуштена ја носам
Најчесто пеглана, но и ја виткам со фигаро или преса, а многу ретко во пунџа со стегач што се прави (финтата со чорапот). Исто често знам да ја врзам во високо репче, некогаш тапирано некoгаш не. Ако ептен немам време само ја чешлам и излегувам па убава ми е и така, таласеста
Зависи каков hair day имам, претежно ја носам пуштена, виткана ми е и само и правам пери-носи. Понекогаш знам и да ја испеглам ама кога ми е пеглана знае да ми се сплеска и да немам ич волумен па затоа си ја носам во репче. Пунџичка правам во најекстремните случаеви кога никако неможам да си ја средам косата. Плетенките им се оставени за дневните излегувања
ке ја исчешлам ке ги направам некако шишките ке ги намотам или ке ги прицврстам со шнола и готова сум