mojava e so ista dolzina kako na slikata na stepeni sisana i siski na strana posvetla mie ne ja farbam,peglam,nitu feniram bas sum sreknica mnogu pati mi imaat kazano ja feniras li no takva mie prirodna taka da kako sto velat peri nosi
Сега ми е иста ваква само што ми е малку побујна, ако ја исчешлам ќе ми се направи буф од што е толку бујна , а има и многу волумен, природно виткана со природна боја Кај да појдам ми ја фалат ( е многу сум скромна), искрено косата најпрво ми ја забележуваат. За 2-3 сантима пократка и за еден степен потемна Еве најдов иста потполно
еве вака некако,само однапред ми е за 1-2 цм подолга и бојата е за неколку нијанси потемна, удира кон црна
Паа... сега брзо ја стрижев инаку ми беше долга и виткана на краевите...сега ми е средна должина и помалце ми се витка Инаку повеќе ја сакам кога ми е поправа
И мојата е нешто слично на оваа.Само што едната страна ми е околу 2-3 цм подолга од оваа,а другата страна ми е 6-7 цм подолга И отприлика 2 нијанси посветла.
Imam dolga prava kosa (ramna bez nitu eden stepen). Najcesto ja nosam fenirana, nekogas ispeglana, cat pat ja vitkam