вака нешто само со шишки настрана така подолги и малку подолга ми е од оваа на сликата ...а бојата ми е баш ваква само што не ја пеглам ептен ретко кога знае да ме фати "криза" за пеглање хахах иначе природна ми е онака искршена .. ниту виткана ниту права ...
Долга, плава (природна) најчесто во кокче, а понекогаш пеглана (for special occations) и некогаш ја замарам сестра ми да ми ја замота во „смоки“ за да ја носам виткана...и така
претходно си ја имам опишано косата, ама сега со слика и сега ми е пократка отприлика ваква: само што шишките ми се до брадата долги таква ми е по должина.. и имам подобро оформени локни .. епа нешто како на сликата
sisana sam pred edna nedela,ama,nikako da mi gu pogodat kako sto sakam,sakam da gu pustu,momentalno mi e nesto stepen siski na strana.do ramenja. [mod-kirilica:1gr08ekj][/mod-kirilica:1gr08ekj]
Најчесто ја носам пеглана, некогаш со шишки некогаш без шишки (фатени со шнолче нагоре) Сега во последните неколку дена ја носам природна, не пеглана, инаку ми е виткана малку на краевите, изгледа малце бушаво ама ја скротувам со некое шнолче! Не ми се допаѓа најмногу кога ми е ваква ама во последно време ме фаќа мрза да ја пеглам!