kafeno svetla prava i doжина до под раменици со прави шишки си ја сакам само можеше малку по бујна да ми е
http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... 24&bih=633 Нешто како ова. Само на краевите не е толку виткана и не е толку густа долу.. Ама не секогаш ја носам вака,многу често и ми е врзана во пунџа,а и пеглана.. Често сменувам фризури дека не сум личност што може да издржи со една
http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... 38&bih=555 Многу често вака зошто брзо ми се мрси или пуштена.Долга исто ми е вака,црна скрос права како пеглана...а отсекогаш сум сакала виткана коса
Скоро секогаш ја пеглам инаку ми е на степени до половината и шишки... за излегување понекогаш ја виткам, ја плетам во внатрешна плетенка, ја носам во реп, пунџа....
Косата никогаш не ја пеглам, немам потреба. Најчесто ја носам пуштена и шишките ги фаќам со штипче. Понекогаш ја носам во пунџа. А знам и да си ја направам таласеста од време на време, убаво ми стои.
До под уши права и рамна црна и така ја носам долго време а многу имам мерак за плавуша да биднам ама знам дека нема да ми личи.И сега размислувам за промена на боја и форма сепак треба да се менуваме од време на време
Бушавааааа Како средношколка имав ептен кратка фризура црвено офарбана, подоцна бојата ја задржав а косата ја израснав. Имам природно виткана коса со која често незнаев што да правам па ја носев во репче Во поседните години се опуштив па се шетав бушава и со пуштена коса. И најново од пред некоја недела се ишишав до под уши и имам ептен интересна фризура која е полн погодок и многу ми се допаѓа промената. Дури успевам и сама да ја исфенирам и испеглам понекогас кога сакам промена
Сакам да експериментирам со фризурите, моментално пробувам да ја носам вака некако, само подолга ми е а бојата е иста
Најчесто ја носам слободно пуштена, лесно исфенирана нешто слично како на првата слика. Понекогаш и пеглана, плетенка или опавче
Светло кафеава-на плаво мават(природнo) и прилично долга. Сега сакам да ја скратам и шишки да истрижам и да се фарбам црно
Ми беше долга до половина грб, но сега скоро се шишав. Сега ми е малку под рамената, со мал степен и најчесто ја носам виткана, освен ако имам повеќе време да ја испеглам или исфенирам. Вака ми е пери - носи, природно ја сушам и сама ми се витка