Јас имам темно кафеава коса, густа, не ми е фарбана. Немам шишки, мислам порано имав, ама ги пуштив пошто имам некој вртљак или како и да се вика и не ми стојат рамни. И онака е тоа сега во мода па јас сакам да контрирам и за инет немам шишки. Инаку косата ми е права како мраззз дури и да ја оставам без чешлање. Сите ми викаат дека сакаат коса како мене ама јас сакам виткана
Косата не ми е ниту права, ниту виткана. Некако како прекршена ми доаѓа. Ја носам така понекогаш но повеќе практикувам да ја фенирам или пак да ја виткам убаво со едни како витлерчиња во форма на цветчиња од Орифлејм. (Презадоволна сум од нив. Некогаш и не ја оставам косата во нив повеќе од 1 час и навистина прекрасно ми излегува. Така многу си ја сакам ) Што се однесува до шишките, имам шишки, ги носам секогаш фатени нагоре. Дека имам мало лице и не ми стојат пуштени. Ми го затвара ептен лицето. А фатена коса и не практикувам многу многу. Скоро секогаш ми е пуштена. Некогаш ептен ако ја фатам, меѓутоа тоа исклучиво кога сум дома :] (како на пример сега )
Значи имам права многу темно русо коса со голем волумен формата и е вака нешто Инаку е многу тешка за одржување, бидејќи многу брзо цвета а и многу брзо ми се мрси Инаку пред 6 месеци косата ми беше до средината на грбот,ама нели сега кратка коса модерна и ја скратив..Многу се каам за тоа, но што е тука е
Светло кафеава коса, со плавкасти праменчиња, шишка на страна, степенаста коса со 3-4 центиметри под рамена. Кратко кажано.
потполно таква,само можеби мојата е понакадрена.. и бојата е таква, само што шишките ми се до брадата
Ваква ми емкога не ја фенирам. Бушавка така, со доста волумен А кога ќе ја исфенирам и средам вака, потполно иста. Сега и малку ми е посветла, ама е приближно во бојата со оваа.
Ја пеглам секогаш , ако не ме мрзи ја виткам Најчесто вака http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... ,r:12,s:32 http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... 29,r:6,s:0
најчесто пеглана ... кога како има време ... ако се брзам ја пеглам за обична пегла за алишта за околу 10 мин сум готова... Иначе косата ми е доста густа долга ми е до под рамениците и кадрава ми е ) Искрено не си ја сакам косата затоа што не ми е права иначе сите ми викаат дека влакното ми е мнгогу квалитетно
Природно ми е вака, кога не и правам ништо, само бојата ми е малку посветла А, бидејќи кога излегувам најчесто ја потсредувам со фигарце ми изгледа вака, само бојата малку потемна
Таа е должината...од позади ми е баш ваква!! Од напред еве вака! И не ја шишам! Ноу веј!! Најдолга до сега ми е СИ ЈА САКАМ МНОГУ!!!
Природно ми е малце брановидна, средно долга (до пола грб) и кафеава Постојано ја пеглам,а кога не ме мрзи си ја виткам со пеглата за коса, онака лежерни локни
Еве ја мојата коса одпозади тазе миена прееска скоро недосушена ви ја сликнав со селф тајмер само да ви го доловам нејзиниот изглед т.е како најчесто ја носам.