Марамче,кога ја видов сликава помислив дека мене ме сликале . За на работа и по дома ја собирам најчесто опавче,пунџиче како ќе ми дојде. За излегување ја виткам дополнително или ја пеглам,ама кај последново имам проблем малку дозд,дури и зголемена влага да има во воздухот и личам на walking disaster .
ваква ми е ,скроз исто стрижена само што ми е плава а не црна ..... одвај чекам да ми потпорасни си ја мразам косава
бев стрижена кратка боб фризура - последниве 4 години така ја носам сега сум во фаза на растење ( едвај чекам да ми порасне ) а моментално ми е бас ваква со оваа должина само светло кафеава малку потемна од оваа
ваква ми е само не се гледа имам шишки на страна негде со должина до под јаболкницата природна ми е виткана,фарбана сум црна,и негде до задникот ми е долга
ја носам пуштена, некогаш ја виткам или пак така ја оставам права со шишка на страна која бидејчи сега е предолга ја тргам позади уво бидејќи не можам да гледам
Ваква ми е иста, само малце подолга и со посветла боја, природна никогаш не се фарбам не ни планирам , си ја сакам мојата природна боја на косата
Неодамна си направив шишки и прв пат во животов не ми сметаат, не ги фаќам цело време. За да ви ја доловам поточно, најдов нешто приближно и бојата ми е тука некаде, а должината е малку пократка
Eве како изгледа мојата фризура...искрено едвај чекам да ми порасне пак косата ама сега за сега ок е и вака (единствено нешто што ме нервира е што не можам да си ја заврзам во репче ) Еве слична е и со оваа фризура