Еве иста ваква должина и виткана, само плава. Најчесто ги носам или вака шишките или го кревам нагоре.
Права , кафена , на патец до под рамена Морам нешто да сменам би сакала да направам мини вал и да биде виткана
Мојата коса е така црно/кафеава ...претежно ја носам пуштена (природно ми е права ко испеглана),врзана во опавце или пунџа или пак плетенка внатрешна
Косата ми е природно многууу виткана и најчесто ја носам таква како што е виткана пуштена.некогаш во пунџа,во плетенка(кога ми е испеглана ја носам во плетенка ),а некогаш и ја правам
FBI јас имав уште пократка боб од овие на сликите (фризерката ме скрати отпоќе не беше по моја желба) и бидејќи не можев да си ја врзам во реп си ја носев фатена со шнолички додека ми потпорасна :geek: А и сега си носам костенлива боб фризура во фаза на растење од едната страна маалку е подолга и имам шишки
Најчесто ја носам во репче, но кога не ме мрзи, си ја пеглам, но сега скоро си ја скратив косата така бааги и сум чудна малку, но имам шишки на страна (пораснати). Не изгледа лошо Планирам сега пак да ја пуштам подолга, но ќе видиме летото какви ќе бидат температурите
Мене природно ми е искршена ама ич не ја сакам таква.ретко ја носам,најчесто ја пеглам или одам на фенирање,знам дека е штетно ама тоа е
мојата е на степени скратена има средна должина и не ми е некоја прекршена ама си ја пеглам си ја фенирам имам и пегла што си ја навиткувам и почесто си ја и виткам
Мене ми е многу долга и секогаш ми е собрана .а ретко ми е пуштена,оти ми е ретка ,кога ќе ја пуштам ја виткам
До пред неколку години неможев да поднесам да ја носам фатена косата а сега неможам да ја поднесам пуштена а понекогаж си плетам ептен ситни плетенчиња и ги носам така околу 9-10 дена
Јас имам кафеава коса со шишки на страна. Често знам да си правам фризури и да си екпериментирам. Ми беше долга и ми беше ваква (со шишки на страна и тогаш бев) И сега ми е исто ваква но само пократка до кај рамениците. Си ја сакам косата но сакам да имам слична како овие две но и тогаш да биде кафеава