Ваква иста и шишки на страна и степени и должина и се.....само не можам да најдам по јасна слика затоа ќе ставам неколку...ама на спотот најдобро се геда за каква фризура станува збор: ]
имам долга права коса и немам потреба од пеглање, но голем проблем ми е доколку сакам да ја виткам бидејќи не ми стои повеќе од час време. Инаку конечно дочекав да пораснат степените па сега ми е рамна и можеби затоа е тешка за обликување
јас имам кратка права коса до рамена природно темно кафена и целосно се вклошува на мојот облик на лицето )
Е сега никаква! Ма не, само што се шишав и затоа од почетокот малце цмиздрам ама после се е океј. Епа, шишана сум малку после рамената, со висок степен и со недефинирани шишки. Ете таква фризура имам.
Мене ми е ваква, и должината и формата Само имам пократки шишки на страна и бојата ми е малку потемна од оваа
Мојата коса ...... за никаде Па не ми е многу кратка, но не е баш и долга. Имам шишки на страна исечени (постојано испеглани). Бојата на косата ми е малку побледа од кафеава. Смеѓа. Така некако И да, постојано ми е пеглана :/ Но вчера ја потскратив малку, па веќе не ја пеглам. ВЕТУВАМ!
пред два месеца си направив шишки првпат во живот и не ми стојат лошо но сега несакам веќе да ги шишам оти за месец и пол сум на свадба кај прва братучедка,па сакам косата да ми е соберена со некоја фризурка...дали има шанси да пораснат барем настрана да ги носам
здраво да ве прашам по некое време ќе се сликаме за на табло и како да си ја направам косата виткана или пеглана ??? се двоумам помагајте