Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каква фризура носите?

Дискусија во 'Коса' започната од soledad, 2 декември 2009.

1. Sharlott

Sharlott Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    14
    Па мислам дека ти знаеш најдобро, како ти стои поубаво. Можеш и само врвовите да ги извиткаш.....

На candygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. sweet.woman

sweet.woman Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    абе прекрасна ти е и јас сонувам некој ден да ми порасни во таа должина па се надевам ќе биде по што редовно си ја негувам и не ми е оштетена
    па најпрво испробај се па ќе видиш дали пеглана ти стои поубаво или виткана...........еве денес испеглај после некој ден навиткај ја па како ќе си се аресаш повеќе така напрај :$ :$

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  3. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.777
    Допаѓања:
    18.334
    абе прекрасна ти е и јас сонувам некој ден да ми порасни во таа должина па се надевам ќе биде по што редовно си ја негувам и не ми е оштетена
    Јас ја немав шишано цела година и ми порасна,ама вчера морав да ја скратам малку,не многу едно 5-6цм,зошто веќе почна да ми се кине на врвовите.Ќе ти порасне само трбеа да си упорна :)

4. maca22

maca22 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    12
    Е сега баш сум во филм некој да се шишам како Џејда од кога лисјата паѓаат .Мислам дека супер ќе ми стои со оглед на тоа што имам малку виткана коса ;) Поздрав до сите!!!!!!!!!!!

5. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Многу долга,густа и природно права само што на краевите ми е малку прекршена и постојано ја пеглам или ја фенирам. Знам и да ја навиткам понекогаш ама мислам дека не ми стои. :lol:

6. sweet.woman

sweet.woman Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    сношти си ја тостирав и сега сум со таа фризура

7. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Долга степенаста, плава... Шишките ми долги до под брада и од таму ми почнува степенот...
    Вака слична :)

8. missperfect

missperfect Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2010
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    60
    Моментално долга и степенеста,степенот ми почнува малце повисоко и косата почна да ми се витка откако се ишишав така,не знам што им е на хормониве,од права коса почна да ми се витка :lol:

9. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Што дал господ, ти е мојата секојдневна фризурка... :D
    Долга, на локни ни крупни ни ситни, пери носи скоро цел живот...сега ги ,,оформувам,, на начин кој една девојка на форумов го пиша, ја бањам косата, ја чешлам, ја потсушувам малку со фен одоздола, ја виткам воспирала една, како да го опишам незнам тоа, ја свиткувам неколку пати како пунџичка, и така спијам...сабајле, убави лесни лелеави локнички, подефинирани од моите природни...
    Еднаш во две недели ја средувам на фризер, носам така 3-4 дена..и тоа е тоа.... :lol:
    Едит....Многу, многу, слична ми е со таа на аватарот, и бојата и формата...скоро иста....... :rofl:

На agirl17 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Hova

Hova Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    127
    Виткана... долга под рамена, темно кафеава..патецот кај ќе ми текне го менувам секој ден,,,на лево на десно на средина. Порано ја исправав :fubar: ... будала..колку убава коса си имам :wasntme:

11. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Па скоро секогш косата ја носам пуштена и шишките фатени горе со штипче. А некогаш ја носам и со шишките на страна. Секако, носам и репчиња, плетенки и сл. :)

12. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Косава секоаш ми е права природно но на некои места прекршена па си ја пеглам за да не биде чудна степен ми е средна должина не ми е многу долга а сакам да ми испадне вака а не знам со што со фигаро ке испаднат локни не баш вака па шо знаммм кажете мислење?:/

Прикачени фајлови:

13. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Никаква! :@
    Порасната ми е косата, немам ни форма, ни должина! А пак немам ни никаква идеа како сакам да ми биде.
    Во репче, или ќе изнаставам неколку шнолки, или венче... Да ја пеглам немам ни живци ни време.
    Последниот пат кога се шишав, и реков на таа, горниот степен да ми го скрати ептен малку, а долниот повеќе, зошто во план ми беше да ја направам без степени...Ама на што ќе личи така, се предомислив. И експириментирав со тоа ампулите и триста ствари, за побрзо да ми порасне. Ама како не бе, метла ми се стори. Одвај ја опоравив. И многу ја мразам...метла глупава. :D

На agirl17 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. mima83

mima83 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    57
    Најчесто врзана со штипка голема и имам шишки ама секогаш ги фенирам настрана :)

15. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Долга коса, брановита ми е и понекогаш ја пеглам, имам и шишки на страна но ги носам кренати нагоре :D

16. white.kitten

white.kitten Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    76
    До пред некој ден ми беше таласаста и шишките фатени со шноли горе, ама сега ми е пеглана и имам шишка на страна. Ова ќе биде до алманах после пак ќе си ја фаќам шишката зашто ми пречи :D

17. martincencee

martincencee Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2010
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    75
    Мајка ми научила да плети рибина коска...ќе ја замарам сега почесто да ми ја праи така,малце да сменам зошто некогаш ми се смачува едно исто.Најчесто право-пеглано со шишките на страна :)

18. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Мене ми досадија рамните шишки, па си ги пуштив и фризерката ми ги скрати на страна.
    Нешто слично на ова, ама не со толкав степен.

Ама сега се мислам да ја скратам уште и да направам некоја ваква форма (само во кафена варијанта) :)

19. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337

Вака ,само пократка ми е косата,и не ја пеглам многу често. :)

20. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.058
    Ваква малку пократка, таман мислев да се фарбам и видов дека сега е модерна :D