иста ваква ми е косата скроз сега и толку ми се пораснати шишките незнам дали да ги потскратам или да ги пуштам мн.си ја сакам косата ама секогаш треба да е стредена влакно да не лета уфффффффффф
Фризурата и должината ми се тука некаде, само што јас не ја носам вака исфенирана. Обично ја исправувам Едвај чекам да ми порасне, за да можам да си врзам пристојно репче
Да не објаснувам многу многу со слики чуда,еве ми ја лично мојата коса. Најчесто ја носам ваква,бидејќи ваква ми е природна,само што по малце ја досредувам.Ама знам исто така често и да ја испеглам И тоа е тоа.
Miss-Independent Имаш прекрасна боја на косата. Природна ти е се фарбаш или само прамени? јас имам виткана коса но се шишав http слично ваква е формата само што ми е смеѓа и природно виткана
Морам да ви демонстрирам, од што произлегува мојата носталгија кон должината на косата Пред и сега........
Од пред две недели ваква, само скроз рамна без тоа степените и маалце потемна (природна е мојата, уште не е офарбана)
Имам природно виткна и многу долга коса па најчесто ја носам пуштена. А сонувам да имам права праз коса. Мојата е ваква виткана како на сликите што не значи дека не си ја сакам мојата ама веќе ми е здосадено цел живот да имам виткана коса.
И мојата е слична ваква само подолга и шишките ми се подолги степенот не ми се познава веќе толку многу, а бојата ми е ваква само мааааалку посветла
Ваква ми е бојата - природна, инаку ми е малку подолга и секогаш гледам да ја носам различно... Еден ден пеглана, друг ден во опавче, трет ден ја виткам... Не можам цело време иста фризура.