На мене фризурата секогаш ми е со големи локни, таква ми е природно но и да сакам друга фризура тешко бидејќи едно што имам многу тенко влакно па од пеглање ми гори второ немам живци за пеглање Па како сум ја нашла сликата значи и иста боја на косата имам и исти очи само подолга ми е косата некаде до половините.
Најчесто пеглана, со средна должина ми е. Понекогаш ја носам во репче за да ја одморам од пеглање бидејќи имам природно виткана коса и доста долго време ја малтретирам со пегли
Имам долга коса шишана во степени, само што горниот степен е многу краток...Природно ми е права, а само за битни настани ја пеглам.А, и имам природна кафеава боја на коса, со црвен отсјај(неам појма како е ова можно)
Косата ми е природна имам убави локни ... Но никогаш неможам да експериментирам ... Каква и да сакам форма неможам да направам ....
Феминки, дали знаете некое програмче, апликација, на која може да се вметне наша слика и да се види која фризура ти одговара( да можеш да ја менуваш фризурата на сликата)?
Имав долга коса, доста дооолга ама ја скратив затоа што ми беше сува и оштетена ( не ја шишав редовно). Ја скратив до раменици , после се шишав уште 2-3 пати ама сега ја пуштам и ми е некои 10 цм под раменици, не знам да објаснам Инаку не ја пеглам веќе па каква сака нека е, не ми е виткана ама може да се појави некое немирно праменче. Инаку ми е права и без шишки
http://www.taaz.com Освен фризура, можеш да се видиш со различна шминка, боја на очи... Јас си одбрав од тука фризура, си ја ставив сликата на мобилен и ја покажав на фризиорката како точно сакам да ме изшиша...
долга ( до гради ) со шишки на страна и или ја пеглам или ја виткам....некогаш и во плетенка на страна или пунџа, а некогаш и ги прибирам шишките
Моментално ми е кратка, природно права со локни на врвовите, шишки настрана (малку пуштени да паѓаат). Simple but cute.