секогаш ја носам пуштена ,формата и должината ми се баш вакви само што мојава коса е за нијанса по светла,и не ја носам на патец туку со шнолче си ја поткревам на горе или малку настрана...патец никако
црна права коса средно долга, порано си ги носев на страна шишките, а сега сси правам патец на едната страна од главата и си ги префрлам шишките позади едното уво и косата одозгора
моментално фризура пери-носи имам виткана коса, патец настрана, малце крема за коса и спремна ми е косата..
имам долга коса до гз баш и пправа како прас,така да не ми треба пеглање,само некогаш со фигаро ја правам
Немам многу време сега да ја средувам па или си правам плетенка Или пунџичка Косата ми е со должина отприлика педа ипол под рамења, ама сега се мислам летово да и ги удрам ножиците и да си направам некоја до рамења во боб стил
Должина малку под раменици, боја кафена со примеси на руса и црвенкаста ( не сум се фарбала, ама по природа имам чудна боја, а и сонцето ми ја осветлува), брадновидно-виткана зависи како и е денот, мојава коса како личност сама за себе си е инаку вообичаено ја носам пуштена, онака дива што би се рекло, знам и да ја дигнам во висока пунџичка а интересно ми е и како ниска разбушавена пунџиџка (опет дива)
Фризо ми е ваков: се шишав скори во V ми почнува од рамењата до средина на грбот... Ја носам во пунџа
порано ја пеглав постојано но мнгоу ми се гореше и морав да ја шишам често. што и да и ставав не ми помагаше . па почанав да ја оставам така без пеглање и почна да се витка и многу ми е подобро а сакам од кога ќе ми порасне долга да се шишам вака а колку е можно вака да ми биде... се уште не знам.
Ми порасна косата, сега ми е ваква , еден прст дури и подолга. Само што бојата не ми е таа, а и веќе не сум црна, еве ваква ми е, природната моја конечно. Спојлер како погоре постираната . Кај и да е, ќе сменам нешто. Или бојата, или должината барем 2цм.
kе ми каже ли некој како да ја добијам оваа боја на коса и дали е лесно,а имам шатирана коса сиви прамени.
Вчера бев на фризер за да сменам ми ја испеглаа и напред имам плетенка не сеум нај,нај ама ради промена ми го издолжува лицето,природна ми е таласеста под рамењата.
Последниве неколку дена си ја виткам косата со фигаро и вака ми изгледа иако бајаги се мачам да го задржам ваквиот изглед, по едно кило лак трошам на секое виткање пошто природно имам многу права коса
иако имам мн убава коса т.еубаво и квалитетно влакно хаххаха (бар така ми викаат).кај мене секое влакно своја политика тера хахахахахаха и најчеесто ми не во опавче