Имам долга права светло кафеава коса,со шишки на страна. Никогаш не сум ја пеглала горела понекогаш со преса како брановидна сум ја правела ама пак си имам проблем со расцветани врвови. Кога ќе ја навиткам брзо си се исправува си ја сакам ваква каква што е, иако би сакала да е малку погуста Најчесто ја носам пуштена или во репче.
Да направам update дека имам ставено слика, ама сменив фризура Сега ми е ваква, малце поцрвена и малце пократка
па скоро скогаш си ја пеглам имам долгичка коса некаде до градите црно фарбана а и природната мие таква само ме мавна некој филм ми беше досадно и се исфарбав, ама сега во летно и жешко време избегавам да ја пеглам кај жешко и преста испарува до мене не фала си ја носам скоро секогаш во репче
Моментално ми е скроз сбрана во репче..најчесто ја носам пустена не ми е многу долга до рамената ми е пеглана и шишките на страна или кренати зависи
според расположение кога не ме фаќа мрза знам да си ја извиткам инаку пеглана и да некоја пунџаа или пак коњски опаш
Малку пократка и природно црна со неколку кафени и црвенкасти прамени баш како Ким што е шатирана моментално..
Свежо шишана од пред една недела...Средно долга, патец на средина, а шишките и предните прамени во степен...Нешто како ова: ...само што шишките ми се пократки и кафеава сум, не плава
Update! Пегла, фен, само за ноќно излегување, инаку дење-мора косата во опуштена пунџа, и шишките да ги сплетам.
Скоро цел живот носам многу долга коса, па и во скоро време не ни планирам да ја менувам должината. Инаку формата е ми со благи степени кои формираат V израз. До под половина ми е косата, природно црна ја немам фарбано до сега... некогаш ја носам виткана (природно ми е таква) со големи локни ми е, ама и ја пеглам понекогаш. Иначе до пред 3 години ми беше права "праз" и одеднаш почна да ми се витка и си ја носам такваа
За моево фризурче немат коментар..Како мачки да ја драпале од сите страни ..значит не е рамна кај подолго кај пократко,опашки,најтрагично е тоа што виткана ми е одоздола ..хмм виткана премал збор ЏБУН ти се чинит заплеткана е,ништо не ја пеглат..маки мачам за пеглање.катастрофа..