Ја носам прилично различно. Некогаш ми е фенирана, некогаш виткана (ја правам и со пена понекогаш, така најмногу ми се допаѓа), некогаш ми е полу виткана -- само доле деловите се со полабави локни (не ептен виткано, виткано). Ја носам и фатена, најчесто во пунџа, а правам и репче.
Нов фриз. Конечно ја поднараснав косава. У јеаа! Иста фризура, скроз! И иста должина. Само што мојата коса е црна, ама не баш црна, има некаков си кафеавкаст сјај, онака костен боја. Иф ју андрстенд уат ај ем токинг абаут. Не знам баш да ја дефинирам бојава.
Косата ми е природно права и си ја носам права. За специјални прилики си ја виткам со фигаро. За на училиште си ја врзувам горе
За посебни прилики ја виткам или пеглам а иначе секојдневно си ја носам природна фатена со венче (ги имам во секакви облици и бои )
долга, темно кафеава и пошо кркма имаф на страна ама сега ми е многу долга и не се познава, најчесто права, а некогаш ја виткам со преса само кркмата..
ваква ми е косава рамна до рамена и со кркми настрана (и многу си ја мразам не можи никако да ја напрам одвај чекам да ми порасне )
здраво здраво,значи вака јас сакам да ми дадете некој предлог за фризура.Во недела сум на свадба и сакам да си ја направам ,а незнам како...може предлог??
па така средна должина, темно кафена, права, ама на краевите е малце поднавиткана, почесто ја носам пуштена, понекогаш плетам внатрешни плетенки колку да ми се навитка, и така ми спој дури не ја измијам
Долга коса,обично виткана. Многу виткана.. Обожавам кога ми е таласаста, со некој благо виткани прамени. Тоа обично се постигнува кога само што ќе ја измијам ќе ја направам во плетенка и ќе оставам така да ми се исуши. Кога ќе ја пуштам е совршена.<3
ееј и мене ми треба фризура,сабота сум на свадба..инаку косата ми е рамна до рамена негде со кркми настрана Вака нешто, само права скроз!
Во последно време си носам пунџичка која многу едноставно се прави! Си ја собирам косата високо во опавче. Си ја тапирам. Ставам лак за коса. Ја вртам како банана и во круг. Толку! Вери изи