Јас имам права коса но на врвовите ми е прекрсена. Косата ја носам секогаш фатена, моите другарки секогаш ми викаат да ја пуштам но јас не се бендисувам со пуштена коса!
Ваква иста само многу подолго косиште глупа вкрај ама тоа е тоа ај понатаму ќе ја сменам фризурата некој друг облик ова она бла бла блаааааа
Хмм.. кога сум била мала ми била виткана со многу убави локнички, но како што сум растела ми се исправувала.. сега ми е права ама не онака ептен. Кога идам за во школо си ја носам пуштена со некое штипче, а по дома.. со венче, фатена во репче, пунџа, плетенка, фатена со штипка и така..
Мојава коса,така природна ич не ја сакам..Прекршена,наелектризирана,без форма,бебешки влакна Затоа или ја пеглам или ја виткам.. Ма да повеќе си се бендисувам виткана Еве како обично ја носам (испеглана) -А еве ја и виткана(со фигаро )
Кога ми е пеглана ми е нешто вака ко на сликата (иначе малце ми е виткана и кога не ми е пеглана никако не ја носам пуштена)
Најчесто ја носам ваква- Спојлер Се шегувам. Бидејќи имам многу бујна коса, најчесто ја носам пуштена. Понекогаш ја носам во опавче, а понекогаш во плетенка.
Секако. обично пуштена накршена, сега летово во плетенка најчесто, пеглана поретко можеби 1 во месец најмногу двапати
Имам права коса, но доста често ја виткам затоа што сакам кога ми изгледа бујна.И ми е многу долга.скроз иста ми е како на сликите и бојата.
Mene mi e dosadno da ja peglam kosata na sekoe pa zato si izmisluvam po nekoe frizurce onaka Eve nekolku sliki
Косава ми е природно права, не ја пеглам. Должината ми е некаде под рамена, а природна боја ми е светло кафеава, иако сега ми е осветлена, not yet blonde, но одам кон тоа. Порано имав и шишки, ама никогаш повеќе, досадни се.
Природно виткана со голем волумен. Сега гледам почесто да ми е собрана, а зимно време почесто ја пеглам и си правам шишки...
НАЈЧЕСТО ФАТЕНА...ми смета и за на школо а и вака во лето ми жежи. За излегување ја плетам некако,ја факам или ја виткам,зависи одоблеката! А по дома задолжително фатена во кок!
Во последно време ја плетам слично како на Јулија Тимошенко. Неможам исто како неа, сепак, ама таа е замислата. ЌЕ ви постирам слика вечер
Скоро секогаш ја пеглам за излегвење зш ко лав сум Некогаш и ја фаќам горе со штипче. Во репче ретко ја носам само ако испаднит да морам со мрсна коса да излезам