Природна темно смеѓа боја, права, долга до градите, напред имам степен, а назад ми е рамна. Патецот го носам моментално на средина, но често го носам и на страна . Во последно време ја виткам со твистери и задоволна сум, ми држи доста и ми стои. Да сменам малку
Долга до над гради, напред малку степен позади рамна. Природна многу темно кафена коса. Ja носам секаква: плетенки, виткана, пеглана, во реп, во кок во сите можни комбинации!
Косата ми е права и средно долга.А најчесто ја носам пуштена,понекогаш пробувам да ја виткам но јок не се витка .
Имам права коса. Двапати ја испеглав колку да видам каква ми е пеглана, но немаше некоја разлика, па затоа само ја фенирам
Од денес имам боб фризура, од многу одаман сакав и денес одлучив. отприлика ова е должината само јас имам и шишки настрана. бојата слична на сликата каде што Алба е со очила. Фризури сега само со шнолки да соберам шишките , или внатрешна плетенка над шишките.
Имав долго време коса до гз и сакав некоја промена и сега од пред една недела косата ми е баш ваква како на сликите. Еее ко ќе помислам само колкава коса имав не можев да ја дофатам целата, а сега се чуствувам како перце како да немам коса на главата
Права (најчесто ја пеглам), средна големина, густа многу, немам шишки, онака на страна ја носам и понекогаш нагоре. А бојата ми е темно плава, ако можам така да кажам.. некаде посветла, некаде потемна.. онака, неодредена
имам премногу тешка и густа коса.до јуни ми беше многу долга а сега ја скратив до рамо.така побрзо ја пеглам,а во летно време користам пена бидејки косата не ми е баш права туку брановита и со малку пена се обликува по мој вкус.и најчесто ми е пуштена а шишките странично или нагоре,а исто така и во репче во големите горестини или кога ми е скоро мрсна
Мојата коса ниту еден фен не ја исправува, но упорна сум и повторно и повторно ја фенирам. Бушава, доволно густа и ми беше брановидна, но бидејќи се шишав сега брзо, тоа степените се подвиткани надворешно. Дефинитивно ја имам најнескротливата коса на светот, па затоа често е во репче, плетенка и многу ретко пуштена.
Природно ми е виткана, и најчесто си ја носам така, но знам понекогаш да ја исфенирам или испеглам иако е многу ретко тоа, бидејќи ми е многу мека и многу лесно ми гори, од едно пеглање одма ми цвета.
Незнам дали прашањево е за овде , овие денови ке одам да се шишам па би сакала да сменам нешто. Инаку косата сега ми е малку подолга од рамениците. Дали ви се допаѓа фризурава? Нели е
леле супер е... јас отсекогаш сум сакала некоја ваква фризура ама немам храброст да го направам тоа, а и треба редовно да се средува за да го има постојано тој облик, и затоа си ја носам долга
^ алал да ви е за храброста женски, јас никогаш не би се шишала вака, а ми се допаѓа фризурата, ама ете, немам муда, ко што би се рекло. Инаку, мојава конечно ваква. Не се трудам да бидам ничија копија, само премногу ми се допаѓа оваа фризура, лежерна е, дури немам потреба да ја средувам ни за излегувања - само ја расплетувам и шибам. Малце потемна е мојата, за нијанса или две.