Па некоја средна должина,кафена коса,таква ми е и природна но ја фарбам за да ми биде потемна Мн тешка коса,такво диво влакно немате видено! јас носам права (ја пеглам)но кога е влажно времето ја виткам со преса или витлери зошто од влагата и сама ке се извитка... а сакам да имам барем на кратко како девојката на сликата..
имам кафеава коса права до рамениците можеби малце подолга со шишки прави ама ми здосади се права многу ми е густа и одвај се справувам со неа камо да можеше да си имам виткава коса понекогаш ја виткам ама многу ретко а права не ми стое лошо но многу ми е густа и секогаш првиот ден кога ми е миена ми е бушава,полна со волмен дури вториот ден по миењето ми слегнува малце би сакала да сменам шишките да ги чувам или пак на страна али не се знае
Имам црвена коса со средна должина и најчесто ја пеглам... Шишките ги спуштам настрана и не сакам да ми е неуредена косава.... btw Денеска си ја извиткав
Епа природна коса имам права како пушка и неодамна си направив шишки. и ми се допаѓа така не велам не ама јас копнеам за виткана коса и мислам дека поубаво ми стои ми го отвара лицето
Средна должина назад пократка напред многу подолга. Природно ми е средно виткана, ама најчесто ја носам пеглана или локни за посебни прилики.
средна должина,ја носам права иако ми е виткана,едвај чекам да ми порасне уште едно 10см,па ќе си ја носам виткана
Јас имам права коса. Скоро секогаш ја носам иста. Понекогаш ќе ја исфенирам, понекогаш само шишките, но почесто права си ја носам. Сакам да направам некоја промена но самата помисла на тоа како ке изгледам после тоа ме плаши
Епа вака нешто плава,над раменици ама ваква ми е кога ќе ја средам Кога не ми е средена отсабајле .И секое сабајле се фенирам