Мојата е права, исто како пеглана изгледа, па најчесто ја носам пуштена обично, репче или со шнолче фатен првиот прамен настрана.
косата ми е толку права што ме прашуваат дали ја пеглам..а многу сакам виткана па најчесто ја виткам вака
Значи косата ми е толку многу права што секоја другарка кога ќе ме сретне ме прашува дали ми е пеглана. Најчесто ја носам пуштена но знам и да си направам некоја плетенка,да ја врзам и сл.
моментално сум вака стрижена рамна, со кркми настрана, оваа должина и боја, и рацете да му се позлатат на мојот фризер, алал да му е значи, едно нешто не ми стрчи, после капење ја средувам прелесно, самата ми засстанува и тоа нефенирана, а дека ми е природно накршена со преса 1 минута ја поминувам одозгора, и супер стои, а не со сааати да се мачам...
Косата ми е права и потоа на врвовите ми се завијува и многу си ја мразам постојано си ја пеглам веќе кје ми изгоре косата по 2-3 пати у ден си ја пеглам од што ме нервира
незнам како се погодивме со аманда... пред нова година се ишишав исто вака, а бојата ми е ваква веќе 2 години од прилика
Имам црна, долга, виткана коса... И тоа кадриците ми се ептен дефинирани, како федери ми се Многу си ја сакам косичкава
Иста ми е сега, ваква, само полу-бушавка полуправа-полувиткана црнка, само пократка, малкуцка, ете таква откачена
Мојата е со средна должина и малце накршенка,си ја сакам.Инаку како мала ми беше ептен права ко шеглана,но сега во пубертетот почна да ми се витка