Кафена, кратка шишка, благо виткана скоро изгужвана... Весела во секој случај. Скроз иста како на слика, воопшто немам мака со местење на косата, си стои така и не мрда. Едно големо благодарам до неа Спојлер
Зои ми е најблиска во косата. Хенд-мејд шишка која излезе совршено, природни кадрици кои имаат свои мозок. Малку ми е подолга само и посветло кафена.
Имам шишка на страна ,а долниот дел ми е на степени.Средно права ми е поточно таласеста и бидејќи ми е оштетена не практикувам да ја пеглам освен пред излегување.
Па почесто она мене ме носи, наутро особено, не се дава некогаш ќе се навитка нема исправување Порано се подолга до под раменици, сега повеќе ми е вака Иста како братичетка ми! Намерно ја ставив сликава дека не го носам баш петецот на средина, повеќе на страна. сакам да ја пуштам пак ама се мислам. Полесна ми е за средување, а и убаво ми стои Само сега ми е порасната има изгубено форма малку. морам да го посетам фризерот, брзо
Тетратка фризура, патец строго на средина. Должина ко на Хипстер, ваљда, ја немам испеглано од Нова Година, ќе ја пеглам деновиве да и видам стање, па ако е во лошо стање идам на фризер, да ме средат пред кадросување за апсолвентско табло .
Lugenca gi poglednavte li tie sto se 5 letni pletenki staveni na Forumov ? Pls da mi kazete dali ste probale da gi napravite i dali vi uspealo?
Најчесто пеглана со шишки на страна ,а имам и периоди кога сакам да ја виткам и тоа најчесто за излагања
блазесити, јас незнам како да се справувам со нив, кога пробувам да ги исправам не ми се убави можеби и јас не ги погаѓам а инаку надоле ми е слична ко на девојкава
Имам коса која не е ни виткана ни права , средна должина. Најчесто ја носам врзана, ако ја испеглам ја пуштам.
Си имам најубавa коса . Го сакам тоа што ми е права ко праз, не ја пеглам затоа не ми е изгорена, имам цврсто влакно.Нај често ја носам пуштена и права..Ретко ја виткам.
имам само 3 влакна и еднаш и напраив плетенка па едното влакно ми се скина па па ја носев после така пуштена незнам како ми се искина и второто влакно и сеа ја носам бушава не шала на страна најчесто фатена во пунџа а знам и некад да ја испеглам ама тоа поретко зш си ја запалив (изгорев)
Имам коса со средна должина.Боја кафена.Косава ми е права(ако мо жам да кажам права..)Имам желба за шишање ама немам идеја..!!!