Моментално ваква: На прамениве мислам дека им треба патна сигнализација од што се толку расцепкани врвовите и одат во сите насоки.
црна ,поприлично долга ...на левата страна истрижена као госпожата Ријана што напраила фризурче сеа најново . веќе некој 3 месеци си го носам така фризурчето и супер ми е
штотуку се избањав и си се исфенирав вааааака исто! мене и бојата и должината ми се исти....истаааава фризура ја имам
Јас имам долга коса со патец на средината ...ја пеглам само на краевите и за ништо не ја давам косата
леле мене ми е катастрофа фризурата. косата ми е густа и долга но вакното многу тенко,ко полу виткано,за нигде,и или ја фенирам или виткам,ако ја оставам така сум како овие од срвајвр,хахах,баш пред малку пишував во темата фризери,па ке пробам да си ја средам фризуркава во најбрзо време,сакам да ја носам бујна и долга,ама не раскубана.........
Имам права коса, така да не морам да ја пеглам, понекогаш ја виткам, ја носам во репче, а најчесто ја носам пуштена и должината на косата ми е некаде до г'зот
фенси фризура имам уште одамна во времето на Victoria Beckham само јас и таа имавме исти фризури е сега ми е по фенси од нејзината една страна пократка од друга секогаш фенирана и средена
Мене косата ми е права но почесто ја носам виткана.Ја виткам со плетенки после бањање бидејќи не сакам да ја горам
мене косата не ми е права,и затоа кога ке ја измијам и исфенирам морам да ја испеглам ,а инаку секогаш ја пеглам и затоа скогаш одам со права коса
Значи косава ми е оваа должина, некоја идеја што да и правам за на свадба? да ја оставам пуштена, да ја пегла, виткам... некоја идеја