Мојата коса е природно права, а ја виткам мн ретко затоа што ми е мн густа и само еден саат ми стои виткана и после ми се исправува. Секојдневно ја носам во репче затоа што ми е мн долга.
Јас имам природно права и кафеава коса,средна должина,не многу густа,моментално сум фарбана темно кафеава,инаку скоро секогаш ја пеглам пред излегување,некако навика ми стана и тешко дека ке се одвикнам
Имав долга, малку степенеста, права коса со шишки, а веќе пола година носам фризура слична како аватарот
денес направив промена,ја нијансирав ,пошто ми здосади плавата боја,си ставив нијанси како мојата и нешто посветло, формата ми е ваква слична, малце само подолга
Па вака мојта коса е долга и права, и по дома ја носам врзена а на друго место пуштена. Ретко ја виткам пошто многу брзо ми се исправува...
Мене ми е вака: Само предходно имав шишки сега ми се до лицето, а косата ми е како на сликата. Обично ја носам повеќе виткана дека секогаш ја врзувам во пунџа или во плетенки, но некогаш и природно, права ми е.