Природно ми е виткана па не ја пеглам во последно време си ја носам виткана евентуално преку ден поради топлината ми е во пунџичка
Арно ја видов сликава, иначе ќе барав. Мене ми е иста ко на типкава, буквално должината е таа, дури и патецот ни е на иста страна. Се е исто, само што мојата коса не е фарбана, имам некоја природна светло-костенлива нијанса.
Долга и права Најлесна ми е за одржавање и воопшто не е комлицирано, пр кога брзаш за излегување репчето и шибај Секако изгледа убаво..
Периодов цело време си ја виткам, ми здосади од пеглана, а и несакам да ја горам... Си ја виткам со сунѓерести витлери и супер ми е
Имам долга светло кафена коса, до среде грб ми е. Рамно шишана и права како праз Нити ја пеглам нити бутур Најчесто пуштена ја носам ама по горештиниве знам да врзам репче или плетенче
Имам плава, права коса до под раменици. После подолго време степенаста фризура, сега сум шишана рамно, чисто ради промена, иако повеќе ми се допаѓа како ми стои степенаста Веќе не ја пеглам, само ја фенирам со голема четка и така поголем волумен ми има отколку пеглана. Сега, заради жештиниве речиси секој ден ми е во пунџа (фамозната sock bun ), а инаку сакам да ја носам пуштена или во плетенка на страна, ми се допаѓа како изгледа.
Еве моментално ми е ваква, само и шишките ми се виткани (ја правев со оние витлерите што се како сунѓерести и еластични)
едвај ја пораснав, пошо само долга ми стои убаво моментално ми е така прилично права ми се витка одоздола помалце ммм природната боја со по некое заостанато жуто праменче , али врвчињата тие кутри молат за шишање такада у скоро време ке бидне и нова фризуричка
Моментално ваква.. А инаку се ми е пуштена не се пеглам така може да се најде по некоја локна..Ама си ја сакам косата..
имам многу долга коса, права.. сите ми ја сакаат.. и сега сакам вака да се шишам, ама дали ќе ми стои нз.. многу сакам ваква.. <333333333 кажете ми што да правамм..
Бидејќи ја имам отворено темата за модни критики, ќе речам само имам Шилеа фризура Како се погодило, иста од прв до последен прамен