Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каква фризура носите?

Дискусија во 'Коса' започната од soledad, 2 декември 2009.

1. Free-Soul

Free-Soul Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    2
    Денес си се шишав :rofl: ..неможев веќе зовревв.. :| Ми беше многу долгаа до струкот скоро..
    Сега сум шишана малку под рамениците со густи шишки.Права со светло кафеави прамени.
    Е вака нешо ама со прамени :)

2. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Јас мојата коса ја мразам многу.Кафена накај црна рамна до рамената.И ме нервира тоа што не можам да ја пораснам и стално ја носам пеглана.А веќе не можам ни да ја пеглам.Веднаш ми се прчи а претходно ни едно влакно не ми мрдаше :( :@

3. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Зосто мора да ја пеглаш цело време? Искапи се стави малку пена ќе завршиш работа :)

4. Dragonfly

Dragonfly Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    298
    Me mrzi kosata da ja feniram, peglam ... obicno si ja ostavam samo prirodno da mi se isusi.Inaku mi e vo gorniot del prava, a vrvovite vitkani, ako gi oblikuvam vo lokni ako ne .. bez forma. Imam mn meka kosa i mozes za 1 min da i dades dr. forma taka da promenliva mi e ko vremevo. :D

5. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Кој има најглупава коса на светот ? :!: Роз наравно.Темно кафеава ,густа,виткана само на врвовите...Со еден збор НИКАКВАДолга ми е до раменици со шишки па така да секое сабајле фенот му е мајката :emo: И добро ќе отидам таму кај шо сум тргнала за 2 саата пак ќе биде ко да сум станала од спиење :@
    Да не му даде господ на никој ваква коса ко мојава зашо ќе умре од нервози -.-

6. glammur

glammur Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    20
    Потполно, потполно иста коса имам и јас. Го читам описов, исто како јас да сум го пишувала. Кај мене не сака ниту да се испегла нормално, бидејќи после пола саат-саат ќе се извитка и тоа само на врвовите ми се прават локни и многу гадно изгледа. А ако е влажно времето, подобро и да не се пеглам, само за џабе ќе си губам време и нерви, затоа што само што ќе отворам прозор одма се витка.

7. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    плава кратка бушавааааааааа :rofl: :rofl:

8. Schmetterling

Schmetterling Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    14
    имам долга природно виткана коса но проблемот е тоа што кога ќе ја оставам виткана ми е безвеза некаква,кога ќе ја испеглам не ми стои долго пак ми се витка и незнам кој крај да го фатам со косава :@ се мислам сега да ја скратам ,некое кратко интересно фризурче,па предложете ми некое ако не ве мрзи :)

9. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    И да претпоставам ја фаќаш во репче/штипка ама и тогаш се нервираш зашо е наелектризирана и секое влакно своја приказна си е. |(

10. maleckata.22

maleckata.22 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    17
    Мојата е како на аватарот што ми е само малку пократка...И бојата ми е таква :) Некогаш ја виткам и така :D

11. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Преубава е фризурава ако имаш вакви локни стварно ти завидувам :wasntme:

12. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Па тоа е проблемот што порано можев и да ја виткам дури и онака ако ја фанам или со пена,но сега од што постојано ја пеглам не ми се витка

13. Schmetterling

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    14
    имам такви локни ама ја не си ги сакам,сакам да ја пеглам косата :)

14. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.556
    Допаѓања:
    292
    najiskreno i jas ti zaviduvam mn e dobra flizurata i nema potreba da se macis so peglanje samo da ja gores kosata poubava ti e takva so lokni ;)

15. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Пробај со субрина брилијантин или пак со dove едно жолто за коса против надворешни влијанија е мене многу ми помигна ја смирува не е разлетана

16. Schmetterling

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    14
    оваа мене ми се допаѓа,а можам и виткана да си ја оставам,може интересна ќе биде

17. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Млада си сега имаш време да ја пеглаш и супер ќе ти изгледа,ама кога ќе пододстариш ем ќе ти бидат локните уништени ем неможеш цел живот да ја пеглаш сламче ќе ти се напраи.Мој совет. :D

18. Schmetterling

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    14
    хаха сламче....всушност планирам да ја фенирам,као демек помалку се оштетува така...си ја порачав таа четката за фенирање од Топ Шоп па ке видам како ќе се покаже :?: инаку веќе закажав на фризер за утре па ќе разгледам и таму некои фризури...неможам да си ја поднесам косата повеќе и здосадена ми е долго ја носам вака,башка тоа порано имав интересно кратко фризурче и сите ми викаат дека пократка поубаво ми стои,па ќе видиме тумороу ис д дејј :)

19. nenuska

nenuska Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    461
    mojata kosa e do ramenici malku vitkana na vrvovite,imam siski ,satirana mi e vo dve nijansi kafeava i plava.pocesto ja nosam sobrana otkolku pustena se razbira prethodno ja peglam

20. Kikinda

Kikinda Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0

frizurava e ludilo....jas ja imam..uste nekoj den ke si ja nosam, pa ke ja kratam :D:D:D....po trend frizura nema da imas...ako sakas i pundzicka da si ja nosis..kako sea so e trend...a i pustena...bez mng da se zamaras koa ke iskocis od banja so da i pravis na kosata.....taka da ne razmisluvaj sisaj se vaka