Мојата коса е виткана.. и да ја испеглам ке постои 2-3часа и потоа ми се витка повторно. и немам потреба од некое ГОЛЕМО СРЕДУВАЊЕ ..
Права и фенирана. Некогаш ја оставам и природно виткана кога не сум расположена за средување. (а обично секогаш сум)
До раменици ми е долга и права..најчесто ја носам пеглана а понекогаш мајками ми прај интересни претенки..зависит од расположение хехе
Најчесто ми е пуштена.Всушност не памтам кога сум направила плетенка или репче .Некогаш со виклери мајка ми ми ја витка косата.
Вчера сабајлечки бев на фризер, малку ја скратив и сега ми е средна големина. Додуша, ја немам сменето некои добри 3 години. Ја пеглам поретно а некогаш ја виткам со фигаро.
КОга имав долга коса ја носев секако, пуштена, во плетенка, во пунџа, во репче...али сеа кога ја скратив само пуштена ја носам бидејќи не ја собира во репче
Имам права долга и густа коса па ја носам и пуштена и со фризура некогаш плетенка некогаш репче и така.. Моментално ми е ваква
сакам пунџи, порано ги носев позатегнати но сега ги носам полежерни за секојдневни комбинации, ако треба да се дотерам за вечерно излегување тогаш ставам и по некоја панделка цвет или светкав украс колку да се забибери изгледот инаку и да е разлабавена пунџата изгледа средена девојката, коњски опавчиња не ги сакам многу запуштено изгледаат а ако си ја пуштам косата ми го чеша лицето и вратот и ми пречи,одбегнувам