Имам темно руса коса до под рамена, со прави шишки. Брановита ми е на краевите. Инаку ја растам моментално, од до половина коса отидов до над рамена коса. Кратката коса ме прави да изгледам малку постаро, ама јас и така имам детска фаца, па мислам дека се израмнува.
Најчесто фатена во репче или пунџа.Не можам да ја поднесам пуштена,ми пречи,освен ако немам некоја внатрешна плетенка како венче направена,па да ја носам пуштена.
Обично пуштена,иако моментално во реп ми е Само што маки мачам додека да ја пуштам косава само јас си знам А па после коа ќе дојде за чешлање?Ау, ау...
Imam crna prava i dolga kosa,ne mislam da ja menuvam bidejki e kvalitetna i ima preubav sjaj.Obicno ja nosam sobrana so snola, bidejki mi smeta za na rabota.
Обично ја пеглам или финирам ,воопшто не ми се допаѓа кога природно ќе ми исуши,така брановидна не ми се допаѓа.Моментално ми боб,но ми здосаде послениве неколку годинии ги пробав сите варијации на истата и сега сакам малку да ја пуштам да ми порасне.
Добро луѓе знам дека овде не е соодветно прашањево.. но каде да најдам некоја стр. каде што ќе можам да видам која фриз. ми стое убаво.. со додавање на лицето или сл.. Знаете ли таква стр? поздрааав
бидејќи ми е косата права,ја пеглам само за излегување,а и ја одморам малку бидејќи многу ја оштетив со фарбање,пеглање ,фенирање .сега си ја вратив косата во нормала ,светло кафена боја ми е природна и многу пати се запрашав што по ѓаволите си ја уништував убавата и здрава коса ? исто така обожавам кадрава коса,па често си правам локни
имам права коса и понекогаш ја фенирам ,а бидејќи мн сакам виткана и ставам витлери и си правам локни така подолго ми стои дури 3-4 дена а фенирана одма ми се растура.
во репче или пуштена Права ми е и со средна должина и само на фризер сиправам локни зашто дома неам живци да се правам со фигарото 2-3 саати
Природно,брановидна али некогаш и ја пеглам (многу ретко) иначе ми е рамна стрижена обично, малку подолга од раменици
формата е иста ваква.. права, црна, средна големина со шишки летово сакам да ја шишам до рамена и степенесто