долга ми е до половината а напред ми е степенаста шишана, степенот почнува од кај вратот па се до половината, и од назад ми е вака ________
мојата коса е кафена, со средна должина и искршени врвови (незнам како да се справам со нив) и шишките секогаш ми се фатени на горе
Бидејќи природно ми е брановидна само си ставам венче. Имам убави венчиња; со машни, цветови, циркони и сл. И одма си имам фризура Од когај почнав да гледам озборувачка почнав така, како Блер си ја носам косата.
Црна,права како прачка,ништо не можам да и направам веќе аман! Си се смачив веќе 20 години со иста фризура... Иста ваква,за нијанса подолга...
Нормално е за сите да сакаме то што немаме..Јас пример сум изгорена за виткана коса...Преубо ми седии ама ми трај максимум половина саат...
Имам кафеава коса, средна големина, wavy ми е иначе , ми беше на делови и сега ја рамнам зошто ми се имаше веќе здосадено 5 години иста фризура плус не можев ништо да и направам. Кога ќе направев плетенка, не личеше на плетенка целата избушавена. Сега откако ја израмнив почнува сериозно да ми се витка и ме нервира зошто дел прави прамени, дел виткани
http://www.youtube.com/watch?v=uoeo1lkMuAc -сестра ми прееска ми ги пушташе бугаркиве и се вљубив во фризурата на оваа. Сакам ваква да си ја направам. Ама неможам да најдам слика. Може помош.