Јас имам права коса и немам потреба да ја пеглам.....Понекогаш ке сплетам плетенка и толку А кога излегувам во град малце на креаевите ке ја извиткам
Права коса така настрана,во патец кога ја носам изгледам како Венздеј од Адамс Фемили...во реп или пак плетенка(дали рибина или обична,зависи како ќе ми текне)....венче како плетенка(во Рамстор го купив и си го носам така-така)и такааа
Рецепт: На виткана коса додавате феносушењенанајјако + огромна доза глупав дожд и влажност на воздухот. Ако крајниот резултат не ви е ваков, сте утнале нешто. Може до генетиката е.
имам долгаа и праваа косаа ја носамм пуштенаа редовноо ии патецот ми е накај десното увоо и шишки долги како што имам и ги превиткувам ии на левата страна интересно е ‘_‘
Јас до вчера имав коса до половина. А сега ми е над рамена и како подискината на врвовите. Колку освежено и посекси се чувствувам. Ѓоа парижанка.
Имам доста долга коса и многу сакам да си играм со неа не сум од оние девојки кој ја носат косата стндард значи природно ми е со таласи ама ја виткам во локни, со плетенки, некогаш ја пеглам но што е најважно секогаш ми е средена...и сите се диват на мојата преубава секогаш средена коса
Имам виткана коса секогаш ја носам пуштена и никогаш не ја чешлам (ова со не чешлањево може да го разбере само тој шо има виткана коса)
Мојата коса е виткана,и кога ќе ја испеглам или исфенирам нема ни 30 минути и пак ќе ми се избитка....