Јас имам плава коса..фарбана ми е Мноогу си ја сакам...и долга ми ее Ама едно време ја испогорев со она пеглине за коса...ја исшишав пред 3 месеци и сеа појке ја чувам не ја пеглам толку мн
Претходно имав долга црна коса до половина и ја скратив ваква само на средина е патецот и поискината е на врвовите(намерно). Предните прамени се подолги од на сликата. Никако да најдам слика што ке ми ја долови фризурата со која инаку сум многу задоволна.
Виткано ми е косичево мое , имам многу мека коса, лесно се прави, лесно се витка, природна ми е виткана,ама ме нервира некогаш ,сакам и права коса ,често ја правам ама на влажен воздух кога ке излезам замислете каква може да биде, девојчината со иста проблем знаат.
Бидејќи имам виткана коса обично ја носам таква но има и денови кога може да ме видите со испеглана коса,понакогаш со некои шнолчиња,плетенчиња,пунџи и сл.
Права, долга до половината, толку ми е порасната што ја изгуби и формата на долго степенаста како што ми беше. Морам да ја средам деновиве.