За колор шампоните ич не кажувај. Мене наместо кафенка, црвена ми излезе И сега наместо да падни, еве веќе еден месец си ја носам така и се навикнав
Jas imam srekja sto majkami e frizerka i sekoj den kosata mi e sredena )))))) poso nema sansi da izlezam oddoma so nesredena kosa )) sekogas razlicno... ednas mi e vitkana drugpat fenirana dali prava ili nanadvor (poso pegla na mojata kosa ne mi e dozvoleno) ama vazno kosata mi e sekogas sredena )
skoro sekogas ja nosam peglana i momentalno sum so siski na starna! prirodno mi e malce vitkana pa nekogas znam da iznenadam i da izlezam so malce vitkana kosa ama toa epten retko mi se slucuva!
Мојата и должината е таа...од тоа експериментите со шампоните со витамин б,ете волку од рамена ми е порасната за неколку месеци.
Ултра кратка, асиметрична. Едната страна малку подолга од другата. Во суштина, веќе 5 години терам кратка коса...
долга ми е и рамна , имам шишки на страна и почесто ја пеглам, ретко ја виткам само на краевите ил пак ја врзувам во пунџа
mene mi e plava iii prirodno kako na hillary duff so pravi krkminja nastrana iii loknicki ... mnogu si ja sakam i ja odrzuvam
Има кафеава косичка така до рамена или малку поше подолга ми е и некогаш онака обично пуштена некогаш во пунџа некогаш во репче начи секогаш различно
Имам црна долга коса до под раменици и виткана ми е. Најчесто ја носам пуштена, со шишките фатени со шнола или пак во пунџа.
Jas navistina imam sreka so mojata kosa. Taa e sosem prava (prirodno) taka shto nema potreba da ja tretiram termichki so cel da ja ispravam .Inaku,dolga mi e nekade pod lopatkite,plava ,shishana na kratki stepeni i so shishki.Ama maki macham za da ja porasnam...:'(
Како мојава коса верувам дека НИКОЈ НЕ САКА ДА ИМА..Значи природно ми е толку виткана, почнувајки од коренот па до самите врвови, максимално виткана,а локните малечки...Што значи јас имам афро-фризура ...Плус тоа ми е многу долга скоро до половина и морав да ја пуштам, ненормално густа, со невиден волумен...подобро е што ми е долга, по некое правило на гравитација , паѓа надоле...Добро е што лицето ми е бело иначе ќе си земев пасошот и во Африка право... Поретко одам кај мојот фризер, зашто му требаат полни 2 саати да ми ја исправи косата, а сумата за тоа е доста 'солена'..А, досега ниту едно венче не успеало да ми ја фати косата, освен огромни шноли и стегачи.Тоа е...