Имам природно виткана коса и најчесто така ја носам но знам некогаш после миење да направам плетенки и да отспијам со нив.. Избегнувам пеглање и фенирање зошто ми е оштетена
права ипуштена најчестоо но понекад и ја фаќам во пунџичка или репче.да ја виткам несакам многуу а и некако не ми стои ми ја прави главата многу гломазна
нормално вака виткана затоа што имам шишки како на сликата и многу често правам messy bun исто вака изгледа кога ќе направам messy bun само косата ми е кафеава и имам шишки настрана ::
Вака бев шишана, сеа почна да ми расте па неам никаков облик ќе почекам уште некое време па ќе и дадам некоја форма за да ја пуштам долга
Имам долга брановидна коса, па секогаш ја носам на различен начин. Понекогаш пуштена - навиткана со фигаро или исправена со преса, понекогаш во растурена пунџа, или репче. Но сепак наједноставо ми е да ја фатам со штипка или во француска пунџа ако сум во брзање.
Не, зависи кај бараш. Ако е од оние професионалните како во фризерски салон толку чини ама јас ја најдов од цена од 1300 денари и сум задоволна. Вреди за секој денар што ја платив. Инаку моментално од кога ја скратив косата ми изгледа вака