Многу убава! Хаха, не дефинитивно. Не ми е многу долга, неколку прста под раменици. Често ја носам пуштена, а бидејќи ми се мрси, се случува и врзана да ја носам. Пунџа правам само за по дома.
Моментално ми е собрана во пунџа. Инаку пуштена си ја носам, права до пред некое време имав шишки, кои се трудам сега да ги пораснам, па ги носам настрана и многу ме нервираат, споро растат
најчесто пеглана но со малку волумен, не сакам кога сум залижана како мачка, инаку некогаш и си ја носам како што ми е природна виткана и така и вака си се сакам
Обично сите виткани сакаат права, и обратно.. Јас имам права и кога ќе ја извиткам за полсаат си се прави, не лак, не гел, ма шо сакаш стави иси се враќа природно. Минивал на фризер праев, абе прво миење и права. Се чудеше фризерката. Инаку, од секогаш си ја носам сеедна должина, Рејчел фризура, сега ми е долга до пола грб,се фарбам два месеци медово плава, идома сум, со две деца, па стално сум врзана, или плетенки, пунџа... За специјални пригоди си правам фризури, дал фризер или сама, а за шеткање пуштена.
Imam dolga kosa do polovinata skroz ramna no mi zdosadi. Utre ke se osisam. Ve molam nekoja slika kako predlog ? So sredna dolzina. Sedvoumam dali na stepeni ili povtorno ramna? Kako vie bi napravile?
Порано премногу сакав локни, но сега си ја сакам правата коса. Скоро секогаш ми е пуштена, ја врзувам кога ми е жешко или понекогаш кога учам. Кога се туширам си ја врзувам во пунџа
Пуштена права коса, освен кога вежбам или ми е топло, ја собирам. Уште малку да потпорасне и цело време ќе носам пунџа
Long Bob баш како на Оливиа, само во нијанса - две потемна. Најчесто ја носам како на третата слика, за посебни прилики како на втората
Imam dolga branovidna kosa. I zensko ko zensko, prvo ja feniram, pa ja peglam I na kraj gi vitkam vrvovite
Јас имам коса некаде до градите, но со години ја носам рамна со благ степен напред и сега сакам да направам некоја промена, би сакала како на сликава, имам ситно лице и мислам дека ќе ми стои но се двоумам, никогаш не сум ја скратила повеќе од 3см.