По долго време решив да ја растам. Најчесто ми е кратко стрижана до раменици, боб или права, ама ете не знам ќеф ме фати.. Сега ми е долга малце на делови и права најчесто. Многу е жешко па измислувам некои фризури демек да не ми смета. Дури не ме манат будалите да ја сечам пак
Obicno ja peglam i ja nosam pustena no so ovie ogromni temperaturi sekogas gledam da ja soberam vo repce
Пуштена, а во овој период ја врзувам ама гледам да не ја стегам многу, бидејќи така се оштетува. Боб флизура мие до раменици, за излегување пеглана ја носам, Ми се изретчи па морав да ја скратам, инаку до половина ми беше..
http://www.crnobelo.com/zivot/ubavi...ra-za-vo-leto-koja-kje-ja-napravite-za-minuta Интересен предлог
@kallias Ова е боб Инаку јас цел шивот ја носам со должина под рамената .Се друго ми е премногу кратко.Единствена промена ми се шишки одвреме навреме И 96% од времето ми е собрана
строго рамна до кај градиве и ке ја пораснам до кај гз и после пак ке си ја скратам сама , инаку 7 години не сум била на фризер од траумата што ја доживеав кога ме острижа кратка фризерката и уште не можам да ја преболам косата , па затоа јас сега си се шишам
Кога имав шишки морав да ги пеглам бидејќи не ми стоеја право, па со нив ја пеглав и целата коса. Сега немам шишки, патецот ми е некогаш на средина, некогаш на лево, а поретко од десната страна. Не ми е скрос рамна. Средна должина, за 10 сантими па ќе ми ги покрие градите
Многу ми е мачнно со мојава долга коса ја носам најчесто во репче ама за свеености на фризер или ќе ја направам виткана, ако ја пеглам не ми ни се познава дека косава ми е слична како пеглана
Имам права долга коса (под градите) и најчесто ја носам пуштена,врзана во коњско опавче,сплетена во рибина коска...