Imam dolga kosa, do polovinata, ramno isisana so siski na strana. Prirodno mi e branovidna, a cesto ja peglam. Vitkanje so figaro samo ponekogas.
Денес си ја шишнав пак, си го зачестив шишањево у последно време. Нешто малку под рамена, со благ степен. Сите ми викаат дека најубаво ми стои пократка коса. Ко мала девојчица сум била.
Долга до половина скоро.. виткана ми е пола, пола искршена.. Ни води се ни терај се.. Ретко се пеглам, така ја носам природно бушава(азбука), присобрана со иглици и некој прамен испаднат, најубаво ми стои..шишки на страна
Bidejki imam dolga kadrava kosa do polovina so stepen , cesto ja feniram prava ili pak so presa krupni lokni , ama najmnogu si ja sakam vo konjsko opavce Skoro nikogas ne jaa nosam prirodno kadrava , kako Mogli sum
Јас се дубоко испричавам, ама кој ве излажал дека ваква фризура стои на секого и е за во секоја прилика? Мислам сликиве се дури и добри, не можам да доловам со зборови какви фонтани гледам во последно време... Па тоа се гледа виткано, правено, пустено, како оди, тоа гомцето на главата се тресе, леле, туго моја. Сето ова надополнето со некој темен кармин ала сркав-пудинг-стајл или нешто лила, нешто ванземајско, како караконџули некои, брејјјјј. Млади, убави, срамота бе! Аман гасете инстаграмот, да не ви даде човек пристап до интернет, одма глупости ви текнуваат. Спојлер
За во школо скоро секад носам две плетенки,вака: Низ дома обично во една плетенка или обично врзана.Пуштена ретко ја носам затоа што ми е долга и густа,па ми смета.
Најчесто виткана, но без преса/фигаро, бидејќи нејќам да ја горам... или високо собрана и со плетенка
Дали долу ти е рамно шишана или краевите се ретчени? Сакам да се шишам вака само без шишки, ама неможам да најдам повеќе слики низ нет пошто незнам дали фризурава има име