Oва е мојата коса, ама буквално е идентична со мојата, дури мојата може е малку погуста Не можам да ја сменам, ген наследен од мајка ми
^^ Сигурно е многу тешка за негување. Ама сепак убава е. Еве ја мојата, може само 1-2 сантима пократка
Мене ми е баш таква како на сликата што ја постирала Лолипоп...и формата и должината и бојата се исти.
имам нови шишки баш вакави како што се на сликата и кога ми е пеглана косата испаѓаат исти исти исти вакви!!! еве ваква ми е новата фризура:
lele mojata kosa e kafeava kako devojkata pogore so siskite sredna dolzina ja nosam so patec nastrana i mnogu mi e dosadna postojano ja nosam taka si isekov siski zimava ramni megutoa ne mi se dopagase kako izgledaat jas sakav siski kako gore devojkata takvi pravi no bea neuredni i ne mozev da gi napravm takvi iako gi peglav so presata ..ve molam nekoj predlog za frizura ....:/
Мојата коса темно руса долга скоро до половина густа цврста и тешка за пеглање или виткање а структурата ми се менува од права до брановидна зависи кое време од годината е
Мојата коса е средно долга, ја фарбам лешник боја понекогаш кон карамел или темно русокоса, инаку морам да признаам многу не обрнувам внимание на нега, мислам и ставам квалитетен шампон и регенератор ама не ја фенирам и кога излегувам само се чешлам. Таква сум што да правам. Еднаш се избањав и си легнав, утредента каква се направила таква, и колешките ми даваат комплименти за косата и дали сум ја пеглала , а јас им реков пери-носи е .
Нешто слично со мојата коса...само што на мене ми е светло кафеава...и пократка....понекогаш ја виткам ...понекогаш права си ја носам....
E јас имам ваква коса! Само мојата е темно кафена,накај црна оди..И кадриците не ми се толку убави оформени како тука,но слични се..И јас мојата секогаш ја носам со шнолче на левата страна! Јас многу си ја сакам. Сега се трудам да ја пораснам,но.....Ќе видиме. И плус тоа,многумина ми имаат кажано дека ми е многу убава,дека е многу мека,а и мачорот мој ја обожава...Без фалби девојки секако!
jas imam Vitkana i ich ama ich ne si ja obozhavam!Si gi sakam lokniute ama ponekogash.Sega razmisluvam da ja izramnam i so shishki kje ja napravam posho taka poubavo mi stoi.Bojata mi e chokoladna i mi e bash sjajna-prirodna sekako.Sho vikate dali so strizhenjeto kje mi se ispravi posho ne mi e bash tolku vitkana?????????????????????????
ако ти е на два степшена...на пример едниот ти е кај ушите а другиот ти е косата другиот дел....така повеке ти се витка...а за исправување незнам...