Па долга ми е така до под рамена,никаква форма нема,ни виткана ни права,па или во пунџа ја носам или репче,плетенки,кога како а ретко ја пеглам,еве моментално ми е виткана со плетенки
Па скоро секогаш ми е врзана бидејки сега е жешко, а и прилични ми е долга. Некогаш ја носам во пунџа а скоро секогаш во плетенка. Моментално ми е во две плетенки.
Долга коса имав. И кога е таква... е права ко праз. Без пегла, без бакрачи. Ја скратив пред пар недели некои 10+ сантими и никако не се средуваше... ми се витка, локни ми се прават пола коса, другата половина права стои,малку брановита на ништо не личеше. Пегли,не сум да користам секој божји ден, а и фен богами. Пери-носи сум навикната. Вчера па се шишав. Уште некоја педа пократко. Под лоб или како и да се вика спаѓа. Се надевам нема да морам сега да ја тинтрам многу. Нека се вртка-пртка сега како и душа сака. Ок ќе е. Мислам дека. Спојлер
Јас да прашам нешто.. сакам да сменам нешто со косата и сега овие неколку дена размислувам за кркми/шишки да си сечам и долу косата рамна да ја истрижам имам подолга коса и така нешто филм ми е шо мислите за ова време таква фризура?
se nesto sobrana, samo da ne mi smeta. Retko pustena, zs moza da si ja razdzvaka, se nesto okolu usta mi se mota
Многу фризури сменив во изминативе месеци. Прво имав доста долга коса, потоа ја ишишав кратко, со sidecut од левата страна, а другата ми беше малку подолга. Потоа ја удрив на двојка цела коса, ми порасна и бев како еж, и сега ми е од двете страни на 3ка и кец, а горе ми е малку подолга. И оф корс, со мојата омилена боја - црвенуша.
Откога добив "спојка"дека ми е премногу оштетена косата,ја скратив од долга во краток боб.Малку си плачев,дека природно ми е виткана и кога не ја фенирам и исправам сум како професорот од "Back in future".Инаку ја носам фенирана,освен кога страшно ме мрзи da ја средувам ја носам виткана
Zenski mi treba pomos,ne mozam da se odlucam,koja da ja izberam od ovie dve frizuri ili ? Inaku momentalno kosata mi e do gradite,branovidna a vkaknoto mi e mn tenko pa zatoa mislev da napravam podrasticna promena,da dobie na volumen ama ne mozam da se odlucam,taka da dobredojdeno mi e sekoe mislenje a mozebi I nekoja idea za frizura Zaboraviv da naglasam deka liceto mi e vo forma na dijamant ,so naglaseni jabolcnici.
Скоро секогаш косата ми е фатена дали во пунџа илу репче небитно, ретко ја носам пуштена,но кога ја носам пуштена другарка ми прави андркат плетенка зашто многу убаво ми стои или ако неможе си ја фаќам со сноличка од страна.