Јас си ја сакам косата долга, а под долга подразбирам коса под градите, да речеме неколку цм над папокот. Ја носам како на сликата, права
Јас од коса до половината, се шишав летово bob: Сега ми е порасната и сум ваква: Long bob. Презадоволна од промената.Плус, многу позитивни коментари добив. И полесна е за одржување.
Моментално ми е ко што им е на пола машки во Скопје и околина. Од страна кратко шишан на двојка, а горе ми е подолго. Ама веќе досадно ми стана ваква, плус не сакам да сум ко сите, па ќе ја пуштам од страните, да видам како ќе ми стои... од основно не сум ја носел така, тогаш ептен грдо ми стоеше бидејќи бев буцко...
Кратка црвена во средина залижана надолу зошто сеуште ми е кратка, па морам така ко крава да ме лижела , со sidecuts, и задниот дел е избричен ама по грешка некако, планирам да го пуштам тој. Не можев да најдам баш најсоодветни слики ама вака нешто.
Спојлер ваква, само подолга напред.Долг боб.Иста боја, мака видов додека да бидне Ама, само на слика.. Спојлер штета што уште се присутни црвените тонови на светлина Моментално два прсти ми е мојата, природната боја (гранитна,сивкаста). Дали може некако да се изгубат тие црвенкасти тонови? Или поарно да си ја растам мојава? Зошто сум нијанси, нијанси.. Совет ?