Имам рамни шишки, ми треба идеја за фризура. Да не биде премногу елегантна. Сакам нешто бушавко, а воедно елегантно. Идеја некоја, само ве молам да одговор зошто итно ми е.
Се надевам дека не доцнам со одговорот , но и да е така можеби ќе ти притреба за друг пат па еве неколку предлози за бушави фризури : Ова околу пунџите .. доколку сакаш опавче / плетенка или пак пуштена :
Скоро секогаш косата ја носам малку брановита и полу-фатена. Некои ми велат дека така личам на Brigitte Bardot ...
Затоа ке си идеш на фризер па тој ке дојде кај тебе на слатки мојата е скроз кратка без шишки малку да го зајакнам влакното после ке се изглупирам со некој стил секако
Ќе сменам фризура, сакам нешто ново и некарактеристично за мене. Кон крајот на август ќе се шишам и одлучив да носам долг А-боб, позади косата на должина каде се спојуваат вратот и рамењата, напред паралелно со градниот кош. Финишот ќе бидат сивите врвови. Вака нешто:
Не разбирам како не сфативте до сега дека туѓи слики и превземени се бришат моментално? За вакви работи нема да се толерираат веќе и нема да се оправдуваат, и ќе ве замолам да не барате дополнително објаснување зошто истите се избришани
дај ве молам кажете ми како да си променам нова фризураа долга ми е косата и има благ полугруг нешто во мода сега што е да сменам малку фризура не ми е интересна више се таја
Можеш да ја скратиш и да и ја промениш формата. Или да направиш слоеви ако сакаш. Ако пак не сакаш да ја кратиш можеш да си направиш шишки на страна или едноставно само праменчиња да направиш.