Какво е чуството кога навистина си заљубен?

Discussion in 'Врски' started by meredith, Jan 11, 2010.

1. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Не мора ни да го бакнам, не мора ни да разговараме 3 саати на најразлични теми затоа што никогаш не осеќам недостаток на љубов или монотонија. Уживаме во секој момент, уживаме и во тишината, па ќе ме гушне да го осетам најголемиот спокoj и треперење. :inlove::hug::sun:

2. vitamina

vitamina Форумски идол

Тоа чуство пред се треба да биде обострано за да и ние како поединка го почуствуваме интезитетот на истото.

Чуството на заљубеност е најсилната и најмоќната емоција за човековото постоење.

Смислата на животот помеѓу двајца партнери е кога од една душа и тело соединуваме две.

Да се љуби и да се има особа покрај себе значи ек на животот, значи духовно и физичко сплотување на двајца кои секогаш се спремни да живејат, да се борат и да чуствуваат еден за друг.

3. SanjaStanic

SanjaStanic Активен член

Jas sum zaljubena vo prijatel moj ;(. Odamna se poznavame kako prijsteli za sex :D, a i mi e onaka prijstel non stop na tel, ova ona, ama sega po mnogu dolgo vreme gledam deka sum luda ustvari po nego. Mi fali sekoj negov povik na tel, oci itn.. Gadno e i nikad nema da mu kazam a i da mu kazam znam deka ne e obostano .. Ali toa e toa

4. johnnys.girl

johnnys.girl Истакнат член

среќна сум.

5. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Седмо небо, растреперени дланки, пеперутки во стомак... Прекрасно чувство кое го доживувам секој ден :D

6. Medicine25

Medicine25 Истакнат член

Катастрофално болно ;(

7. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Лошо, мислам убаво е ахахах ама за мене е лошо, не се поднесувам себеси.Еднаш имам сакано и буквално тие 3 месеци не постоев, мозоков не ми работеше само него го мислеше, не учев, не можев да не го мислам, до сабајле сум седела будна да пратам кај е што праи, секое негово искачање ми беше стрес ( не ради други жени), не можев да јадам, го ставав на прво место

8. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Чувството е преубаво ако љубовта е возвратена и ако личноста во која си заљубен е вистинската.
    Не знам стварно љубовта како да ја опишам со зборови за да доловам колку е преубава љубовта ама ова што го имам со него и цела таа заљубеност ми е најдобро што нешто ми се случило.
    Среќна сум, ме радуваат и ситници од тип добро утро порака и тоа и по толку години заедно. Прекрасно чувство е, таа среќа кога ќе го видиш, заеднички моменти и спомени, кога планирате нешто заедно, па така нешто ќе те потсети на него кога си некаде па се смешкаш неприметно ко будала на сред улица.
    :inlove:

cresa-jagoda and Feminka22 like this.
  9. prominent

prominent Форумски идол

Се намалува потребата за спиење, се појавува блага хиперактивност. Сите негативности како да изчезнуваат, затоа се вели дека го гледаме светот низ розеви очила. И навистина е така. Стануваме весели, енергични, полетни. Во се' ја гледаме убавата страна затоа што во нас се најубавите емоции, па ги пренесуваме и на сите околу нас :inlove:
    Јас конкретно не можам да спијам, зборувам повеќе и имам огромна мотивација, се чувствувам како да можам да постигнам се' и ништо не ми е тешко:inlove: Но истовремено ми паѓа концентрацијата за работа... Постојано сум насмеана, дури и кога одам пешки некаде ми се случува да се сетам на некоја заедничка случка, па сигурно изгледа малку глупаво што се смеам сама :lol:

10. elimkd

elimkd Форумски идол

Ќе почувствуваш дека мозок веќе не ти работи

Shelby and cresa-jagoda like this.
  11. Kasiopaja221

Kasiopaja221 Популарен член

Сите сетила ти работат со полна пареа....

12. Puellapulchra

Puellapulchra Популарен член

И боли, и е убаво во исто време. Вакво ми беше чувството кога прв пат се заљубив.

13. Beautiful Dreams

Beautiful Dreams Истакнат член

Свесна си само за добрите страни на љубовта,додека има и многу лоши.

Anah likes this.