1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Какво момче имате, а какво сте сакале да имате?

Дискусија во 'Врски' започната од ma4o4female, 16 јули 2010.

1. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    Значи темата е какво е вашето сегашно момче, а за какво сте вие мечтаеле. Еве на пример јас од секогаш сум сакала високи, црни и полнички машки, а до сега сум добивала само слаби на моја висина и смеѓи... Би сакала да ги слушнам вашите искуства!!! ;)

2. barbiegirl

barbiegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    49
    Што е можно повисок, црн, згоден. Само толку... Ххх... Ама скромно :lol:
    Ааа до сега со ваков опис тук таму по некој ама ништо сериозно. Таман ќе си го најдам по мерка и оп нешто ќе зезне работа... Ама среќа!! :rofl:

На zara му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Ratchiiii

Ratchiiii Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Одсекогаш сум мечтаела за високо момче со светла коса и светли очи... Кога отидов во Германија скоро сите момчиња со чисто германско потекло беа такви... Но сепак еден беше вистински... и среќа еве веќе две години сме заедно :)

4. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    22.662
    Допаѓања:
    196.358
    Хехех.. доста често слушав од постарите дека во животот не добиваш она што го сакаш. Карактерно, типов е горе-долу се што сакав, освен она што ми пречи понекогаш - а тоа е дека постојано е во центар на внимание, сакал-нејќел (изгледа таква ѕвезда има :wasntme: ). А физички - да беше малку повисок и со потемен тен...

5. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    169
    јас сакав некој на изглед како црногорец те. висок ..ама не со многу црн тен и сакав со зелени очи...
    и па ми се погоди висок со добро тело каков што сакав..само многу му е црн тенот и има кафеави очи...
    Макар додека бевме другари ми кажуваја дека ме бендисувал ..и тогаш секогаш велев:Јас со него нема шанси!!!
    и така на гла ми дојде :rofl: :rofl: :rofl:

6. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.588
    Јас отсекогаш сакав да имам некој зборлест како мене, да си дрндаме заедно, :talk: близу хистеричен и енергичен (пак како мене :lol: ), мислев дека така ќе се пронајдеме на иста бранова должина. И постојано велев - само нека е паметен, ама не бубалица паметен :D (леле желбиве, не може ни да се нацрта) :D И црнокос задолжително, русокоси машки не сакам. :)
    И така сега... Црнокос со убави раце, екстра паметен и интелигентен (дури повеќе и од мене :P ), ама од енергичен, близу хистеричен, НИШТО. Ладнокрвен, мирен, не многу зборлест. Работава - Флегматик VS. Сангвиник... И јас победувам бре! ]:) :D

7. smartass

smartass Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    7
    Имам каков што сакам да имам :) :) Смеѓ,зелени очи,широки рамења,згоден,преубава уста :angel: :angel: Само може да е малку повисок и повеке спортски тип :D

8. malecka.16

malecka.16 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    21
    Имам преубав дечко, црн, висок ( како мене таман :D ), кафени очи, преубава уста, развиено тело... абе срцка, само што ме изнервира премногу па изгледа ќе раскинеме кога ќе се врати од одмор, ама ај ова не е за тука :)

9. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    лелелел...а зошто јас уште не можам да го најдам тоа што сакам? Ми велат секогаш ти доаѓа опозит значи нешто сосема спротивно од тоа што сакаш :( ајде па можеби уште не сум го сретнала вистинскиот :) :P

10. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    645
    јас што барам тоа си наоѓам...
    барав дечко со потемен тен,со црна коса,со зелени очи,( на овој мојоти па и закосени му се како кинесче е )и ште некој други работи и се најдов баш таков од глава до пети,малку ми беше да тешко да се приспособам на неговиот ритам на живеење ама сега тој се приспособи на мојот... :wasntme:

11. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    579
    Немам дечко. но се гледам со еден тип чисто онака , не знам ни сама зошто, ај да имавме секс ке кажев за тоа е. али не е. Тој е онака за мене правиот, секогаш сум сакала да имам таков дечко, не зборам физички, туку карактерно. Неговото однесување спрема мене, како ме пази, чува штити, ме теши кога ми е тешко, ако може да помогне вфо нешто помага, би дошол и на крај на светот ако го викнам знам....само јас сум глупа што не сакам врска, не само со него туку со никој не сакам сега врска.

12. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.923
    Не сакам плави машки , одбивни ми се , уште па со долга коса :tmi: Сакав црн , со зелени очи . Таков и си добив . Да не сакав таков , немаше сеа да сум со него . За карактер таков сакав , таков и си најдов :)

13. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.660
    Тој беше ..Скоро совршен.. :inlove:
    Ах убав мој...Штета што имаше ваква дивина како мене,да ја чуваш,и да направиш девојка од неа...
    Немам никакво момче моментално... ;)
    Но сакам...Не толку висок,црн..Со преубава насмевка и скромен..
    Спуштен на земјата,но и не да се омаловажува себеси...
    Да ме почитува! Почитта е најважна! :)
    Другото,би го прифатила...Не би се трудела да го сменам,дека тоа машките најмногу го мразат!
    Само уште да го сретнам...
    :?: :inlove:

14. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    21.490
    Допаѓања:
    64.079
    Карактерно се што најдов барав. Физички... Што знам, би сакала да беше малку покрупен и помускулест :)

15. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.148
    Допаѓања:
    5.444
    отсекогаш сум сакала некој со зелени ,плави очи и црна, кафеава коса на страна ..
    а секогаш имам со кафеава кратка коса и кафеави очиња :rofl:

16. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.852
    Отсекогаш сум сакала плави :$ А мојов е смеѓ, не плав. :lol: И отсекогаш сум сакала машки со убави раце и нозе, не криви, тоа го имам на него. И отсекогаш сум сакала машки кои знаат и да заплачат (не лигав де, туку онака кога има убедлива причина да не се срамат да пуштат солза) :$ :lol: Ете тоа.

17. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    14.982
    Допаѓања:
    28.959
    Сакав да имам слаб дечко и да биде пола глава повисок од мене, а имам крупен дечко и глава и пол повисок од мене.

18. Paranormal

Paranormal Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    18
    Јас што си барав тоа си најдов....Мојот принц си го замислував уште од мала со Кафеава коса и кафеави очи, а приоритет кај машкото што ке ми биде дечко ми беа ГоОолеми усни како моите.....Таков и си најдов, ама со мала грешка :lol: :lol: :lol: :lol: се шалам сакав дечко ми да е фудбалер, ама овој мојот преферира кошарка, а јас не поднесувам кошарка, ама нема врска тоа си го обожавам :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

19. cupidsarow

cupidsarow Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    13
    imam taka sredno graden decko kafeava kratka kosa kafeavi oci ...fudbaler i muzicar inace ..:P bi sakala da e pomuskulest taka ..:D a najmnogu sakam plav decko ili smeg ne crn kako mojot ..ama se takvi dobivam na krajot:D i bi sakala nekoi karakterni osobini da smeni ama aren mi e ..:D

20. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.084
    мојот идеален маж тотално се поклопува со овој што го имам сега
    и физички и психички ..како што гледам си го најдов "вистинскиот" :inlove: