Добив се што сакав. Уште да беше малку поодговорен и за мене ќе беше совршен, ама совршенство нема, затоа го сакам совршено и тоа е тоа.
Мојот сопруг ми беше дечко долги години и верувам дека секоја девојка посакува таков покрај себе.... нежен, мил ,секси, сладок ,кога се омажив со него имавме мали расправии бидејќи се промени,но кога ќе ги видев сопружниците на моите пријателки си велев ти благодарам господи
Презафатен е со работата, а сакав малку послободен дечко кој ќе има повеќе време за мене Инаку и да барав таков немало да најдам
Имам плав, со плави очи и плава косичка, слабичок и висок, а сакав црна коса, црн тен, црни очи, со плочки и маааалку понизок од овој сега.
Otsekogas sum sakala plavi maski, so zeleni ili plavi oci, a segasniot moj decko e crn so temno kafeni oci.. )) ama pa zatoa go sakam najveke od se!
Можеби порано да би ме прашале би ви одговорила Убав, згоден ,убаво да се облекува како дечките од Фешн ТВ , ама сега не мислам така не ми треба убав кој не ќе знае да се понаша со мене, кој не ќе ме цени и други работи.Си го сакам него таков како што е и ништо не би менала на него.За мене е совршен!
Имам висок, црна коса, црни очи, тивок и молчелив. А би сакала висок (тоа е исполнето), плави очи (тоа не е), коса по желба (хахха), зборлест и весел (тоа не е исполнето). Но, сепак е нешто.
Сакам високи, црни со плави очи , фин, добар, грижлив, разбирлив, да ме сака итн. Е сега јас имам ваков само со кафени очи
Црн,висок,згоден,и да има стил на облекување и да има најбитно од све карактер , Нормално .. А имам баш таков , само што е понизок од мене , ама гајле ми е. . си го сакам и најубаво ми е со него <3
Средна висина(исполнето),зелени очи(исполнето),ме сака(исполнето),спортист(исполнето),забавен(исполнето)со свој став(исполнето),смеѓ(исполнето),знае да почитува(исполнето) хахаха Тој е еден на светов,но за мене е цел свет! Совршенство не постои
Ми се погоди само тоа што сакав да е изразито црн, со црна остра коса А инаку ништо друго не ми се погоди, цело време мислев дека сакам мирен дечко, кој ќе ме разбира, мамино синче и сл, а овој е тотална спротивност, очигледно длабоко во себе сум барала некој бед бој да ме нервира, и незнам зоштп го сакам
Го добив баш како што го побарав, висок црнокос со сини очи и страсен поглед... со јак стил, убаво градено тело... BAD BOY. И што ако го пронајдов кога не знае да ме сака онака како што сакам и заслужува, не може да оддели време за мене од „премногу обврски“... не е тука за мене кога ми треба, само јас кога ке му требам. Епа никогаш не може се да биде погодено, ако има едно ке нема друго... сакав таков еве ми го на, сега повеќе би избрала некој добар кој ке знае да ме сака и да ме чува како капка вода на дланка одколку некое шанкуре кое еден ден е со мене ми симнува ѕвезди а утре со друга.