Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Какво момче имате, а какво сте сакале да имате?

Дискусија во 'Врски' започната од ma4o4female, 16 јули 2010.

1. kika13

kika13 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    104
    Висок, со кафени очи, црна коса, убав, добар карактер да има.... Веќе го имам и не би го менувала за ништо на светот :)

На Ana3567 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.350
    Допаѓања:
    17.936
    Имам дечко таков каков што сакам да имам :inlove:

На Ana3567, Ketrin.Moon и HollyCombs им се допаѓа ова.
  3. naughtygirl

naughtygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2013
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    100
    Јас имав црно момче не средно по дебелина со зелени очи,висок... Но одсекогаш сум сакала смеѓ со плави очи и плава гиткана коса :$

4. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    Го имам оној што некогаш си го замислував покрај мене и сега е

5. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    сум била со ропачиште тешко со кое навистина незнам како сум одела |( ,а би сакала да бидам во врска со некој кој има долга косица,тапани и слуша панк и метал(физички изглед),а од се најмногу да ме љуби искрено. :$

6. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Не знам дали само мене ми предизвикува таква реакција, ама темава поинаку изразена ми звучи како - ајде да ги оговараме дечковците :D ?

Изборот на партнер е еден од најзначајните избори, значи не се бира од старт некој сосема различен, ни пак треба да се надеваме дека нечиј карактер се моделира како пластелин.

Јас сум задоволна од мојот избор, иако веројатно би си нашле и двајцата замерки ако запнеме, ама воглавно сме тука на иста или блиска фреквенција, интелектуално-уметничките карактеристики ни се совпаѓаат неверојатно, е сега иако тој е често брутално рационален (изразов е употребен за еден лик од книга за кој двајцата сметаме дека наликуваат многу еден на друг карактерно), додека јас знам да бидам фантазерот, што е очекувано како полова распределба, сепак добро излегува спојот. Ретко се караме искрено, најчесто тоа е во вид на саркастични забелешки, па се стимулираме со изјави од типот ,,можеш ти и подобро од тоа,, или ,,тоа веќе личи на тебе,, па на крај, бидејќи сарказам инволвд нели, завршуваме како се смееме... :)

7. MotherMonsterI

MotherMonsterI Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2012
    Пораки:
    797
    Допаѓања:
    837
    Токму такво какво што отсекогаш барав ! Олицетворение на моите идеали :$ :inlove:

8. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    многу е низок сакааам да е повисок зошо јас имам висина на манекенка а тој.... :(

9. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    65
    сакам да има лешник боја на очи кафена коса или црна .Да биде висок,да биде кошаркар,да не лаже,да не е женкар :D ..

10. anastasiarawr12

anastasiarawr12 Активен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    Jas kakov sakam takov i imam :lol: :P dechko mi e visok, crn i mn zgoden :$ i so karakterot premnogu e slichen kako mene, strasten e i mnogu saka da se gali i da se gushka so mene, my dream boyfriend :))))))
    [mod-kirilica:2xkw5g6m][/mod-kirilica:2xkw5g6m]

11. bekii

bekii Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    53
    Моето момче е прекрасно, ме сака, ме почитува, има кафена виткана коса (што не ми се допаѓа),повисок од мене 1 глава, не е развиен, не се дотерува по мој вкус, но работиме на тоа.... би сакала да има права коса, не толку густа и остра брада, да е секогаш во мода, развиен малку во рацете и градите се друго му е супер... но иако не е како што сакам јас, сепак го обожавам и не можам без него :*

12. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Првиот ми дечко беше баш таков како што сум го замислувала и сум сакала да го имам покрај себе совршенство и пакет од убавина, шарм и интелегенција. Овој новиот дечко ми е целосно различен од мој вкус како во физички изглед така и карактерно ама па некако ми е погоден засега (пупу да не не фатат уроци ) :lol: ни се поклопуваат добар дел од размислувања, опкружувања, а тие што ни се разликуваат и ствараат празнина некако си ги потполнуваме на некој чудесен начин.

13. viki-dete

viki-dete Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    686
    Допаѓања:
    765
    Дечко ми е баш како што сум го замислувала идеалниот, висок, црна коса, остра брада, црни очи, развиено тело, на почетокот не се погаѓавме психички, но сега напредуваме и ни е супер. Подобар и поубав не можам ни да замислам.

14. Ana3567

Ana3567 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2014
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    461
    Crna Kosa i crni ili temno kafeni oci <3

На Eva22 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Samer

Samer Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2014
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    169
    Имам дечко каков одсекогаш сум посакувала и сонувала! :inlove:

16. Emily Dora

Emily Dora Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    140
    посакував сосема спротивно :D и во изглед и во карактер и во се :rofl:

17. Ana3567

Ana3567 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2014
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    461
    100 Pati Poubavi mi se od Plavite so Svetli Oci
    Deckite so Crna Kosa i crni ili temno kafeni oci :l::l:

На Eva22 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Melita-te-saka

Melita-te-saka Активен член

Се зачлени на:
    24 ноември 2014
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    60
    Јас најдов онаков каков што барав..:) Сонував за добро момче, да знае да сака, да почитува, да попушта и немора да биде убав и згоден.. :P
    Ете таков е тој во моите соништа, а истиот тој ги има и во моето срце и е многу убав и згоден.. Тој е единствен кој може да се справи со мојата тврдоглавост и инает. Го сакам:l:

19. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    мојов е црн со кафеави очи околу 175, а секогаш сум мислела за некој 185,мускулест, кафеав/плав, со зелени очи абе како мене хаха, пример, оној убавион манекен Мартин како и да се презиваше ееехее, Тасевски, мммм, или пак ако сте чуле за нашата фудбалска надеж Дориан Бабунски, јес да дечкото е 96 али е прееееееезгоден, ист кен е хаааааааа.. лигиииииииииии

20. alexx88

alexx88 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2014
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    12
    Мојот дечко од соништата е русокос со кафеави очи, висок и алтетски граден. Секогаш мечтаев да имам дечко на кој јас ке му бидам центарот на светот, да биде внимателен со мене. Да си ги раскажувме деновите и секој ден (океј не мора секој ден :3) да ми кажува колко многу ме сака.
    Јас го најдов мојот дечко од соништата и не би го менувала за ништо на овој свет.Толку многу го сакам. Тој толку се труди со мене што во секоја расправија тој прв се извинува, кога сме излезени секогаш ме држи за рака или ме гушка.
    Еднаш бев слушнала разговор со еден негов другар. Бевме излезени јас и тој со друштвото. Тој и еден негов другар зборуваа нешто за девојки. Овој другаров го праша како може да биде 2 години со една девојка, без да помисли на никоја друга. Одговорот на мојот дечко ме зачуди.
    ,, Не можеш да го разбереш сега тоа. Ке се појави вистинската и за тебе. Некоја покрај која ке се чуствуваш безбедно и ќе знаеш дека тука ти е местото. Кога ќе ја гледаш, ќе чуствуваш како целиот свет да е тој. Јас ја сакам брат едноставно е,,- тоа беше одговорот на дечко ми. Кога го слушнав тоа срцето ми се стопли и тогаш знаев дека тој е човекот со кој сакам да го минам животот.

На glosipgirl му/ѝ се допаѓа ова.