Густа , долга до половина и таласеста и како жива ми е цело време кога ке направам плетенка или реп ми се отплетува и ми се праи лом Пред месец дена бев на фризер сакав да направам мал степен а таа фризерката ми напраи нивоа и сеа неможам да си ја опоравам порано каква коса имав си ја обожавав како шатирана и долга
Премногу густа , дебело и суво влакно и заради тоа ми треба најмалку два саати да се исуши целата коса. Средна должина некаде до под градите и рамно скратено, шатирана во последно време и фарбана. Кога е водена секое влакно си е своја приказна за себе, исто и кога ќе се исуши оти ми е крута тешко можам да ја доведам во ред, ако не ја испеглам или ја соберам во реп.
Долга до половините. Косата ми е црна, бујна, со тенко влакно и кога ќе ја исчешлам на суво како був сум во главата Инаку некогаш ми е права, некогаш малку виктана, како ќе и текне. Нема ли некој шампон за да ми биде по небујна ?
виткана ..понекогаш...права...имам кафеава боја....... не ми се допагааааааааааа !!! мрснаааааа за нигдееее!
имам ептен јако влакно, косата ми е природно брановидна, но ја носам и права (кога се фенирам или пеглам) или па природно ја пуштам, исто така доста густа ми е, кафена..