За густа,ми беше сега ја ишишав ја изретчив ја е**в в крај,не ми се допаѓа ич,кратка ми е сега до под уши а ми беше до половина( која будала сум) само тоа не знам,темно златно руса или светло златно кафеава така нешто,не ми се мрси баш многу,на 5-6 дена ми е веќе забележливо мрсна и нормална не е сува..или можеби само врвовите ама повеќе не,ги мачкам со тоа од авон тртманот за сува коса..
Нормална (понекогаш сува), права и долга до половина. Порано ми беше многу густа но, откако почнав да се фарбам косата многу ми паѓа, ми се направи пола од што ми беше.
Нормална, на лето мрсна бидејки ми поти главата. Тенко влакно, ретка напред само, природно малку намотена на краевите, смеѓа. Долга до градите, рамно стрижена. Нема бели влакна и мислам дека ако некогаш имам ке паднам болна бидејки ке треба да ја фарбам а не сакам.
Проблематична како мене ако ја оставам сама да се исуши мотана ми излегува а одма откако ќе ја измијам да ја исушам со фен праваа ми скрос е ајде сега разбери ја .Инаку долга ми е и имам коса со златен сјај (со фарбање де го постигнав тоа) друго ретка ми е и брзо ми се мрси .Тоа е тоа
Таласеста и многу густа, ептен ми е досадна.Кога ке ја измиам права скроз, после ми се витка ама многу малце, баш онака таласеста.
Густа кафена долга Нормална а летно време мрсна рамно ми е скратена природно ми е грдно брановита затоа најчесто ја пеглам или ја виткам
Која е најлошата??? Мојата, да. Ах, сува и со расцветани врвови што не можам да ги средам никако! Максимално густа и таласесто-бушава.
Како косата што е има ставено феминакта над мене,само што мојата е црна.И мојата е сува и ептен ми е разлетана,и густа.
Леле и јас исто мн ми лета от што ми е мека и плус виткана и морам да ја киснам со вода за да можам поубаво да ја ив4ешлам сите ми се смејат на големава мака што си ја имам