Најпрво верен, да ме цени и почитува, да не манипулира со мене, да не биди премногу ладен и таинствен, а и исто така да не биди премногу љубоморен. Да биди заштитнички настроен, комуникативен и отворен со мене, духовит, да размислува зрело. Исто така и да не иницира премногу секс доколу му кажам дека не сакам такво нешто. Од физички изглед да биде повисок од мене и симпатичен.
Прво и основно да биде искрен морални и етички вредности културен да не ме приковува или форсира без да се остави простор за промена за било што добро образован со бистар ум и комуникативен интересен енергичен искусен лојален многу трпелив весел став интензивен да се носи со мојата периодично променива инспирација да биде Човек. Спојлер
Маж со кој ќе можам душата да си ја соблечам до коски . Човек што ќе има разбирање . По малку bad boy , ама само малку ( мислам , да знае да се заштити себе и оние што му значат ) . Да нема сериозни пороци . Да не е закован за сукњата на мама . Да биде сестран и снаодлив човек . За среќа , сите особини ги најдов кај маж ми . Особено ми се допаѓа што кога го запознав , веќе беше самостоен човек .
Kulturen,samostoen ,da ne e mama's boy ..istovremeno dovolno otkacen ,avanturist,veren ,lojalen i pred se iskren...
Како овој што го имам покрај мене Со тек на време сфатив дека сите оние критериуми кои сум ги имала за некој паѓаат во вода ако нема X фактор кој ќе ме привлече, манири со кои ќе ме задржи и јасен став и визија за она што го сака. Дури откако сум со дм, сфатив што било она што ми треба покрај себе и зошто не ми успеало со претходните момци за кои сум се борела и разочарувала. Сфатив дека ми треба маж кој има амбиции, манири, почит и разбирање. И најважно - човек кој е искрен со мене, ме поддржува, советува, и прифаќа со сите мои доблести и маани.
momentalno sakam samo nekoj da kuti,da me slusa,da mi ja ispolnuva sekoja zelba,da mu se deram,da vreskam i pak da kuti i da me baknuva ....takov denot mi e
Па да знае што сака, директен и конкретен, искрен, отворен, комуникативен, културен, да има романтична душа, некој кој ќе ме смее, онака некој кој ќе си е свој и само мој .