Како би се чувствувале и што би направиле да не ви дозволуваат на одмор со дечко?

Дискусија во 'Врски' започната од Ane_na_Bisera16, 8 февруари 2026.

1. Mrs. right

Mrs. right Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    4.795
    Допаѓања:
    20.230
    Апоите нема да се помешаат, логично исти се, а шо праиме со дозата? :?:

Уцена и ултиматум уше на прва :rofl:

Се зезам, баш јако :*:

2. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    1.403
    Допаѓања:
    5.175
    Башш, а пази девојката имаше долгогодишна врска тука и заедно со дечко и аплицираа за Дубаи и пред доста години не се добиваше толку често работни визи за таму.
    Таа доби, тој не и љубав преку жице раскинаа и баш кажуваше таа дека му кажала 'Светот е топка се врти, ако е судено пак ќе ни се спојат патиштата.'

Се ежам на самата помисла, ја не би така ама ете гледаш сите разни карактери.:wasntme:

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Panda00

Panda00 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2021
    Пораки:
    613
    Допаѓања:
    2.350
    И да почнеш.
    Од кај знаеш кај ти е среќата, може па и на сред пазарен ден у Стокомак ќе се најдете.
    Ќе ти паднат бананите и овој ќе ти ги подаде, останатото баш ко што викаш, историја. Оригинал турска серија со хепи енд. :inlove:

На LibreGirl и eliesaab им се допаѓа ова.
  4. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.988
    Допаѓања:
    10.647
    Ако се сакаме со дечкото,ќе биде тешко и болно за мене .Џабе е да отидеш и на одмор со некого ако не сте блиски . Емотивно ако сте оддалечени,ни 24 часа да минувате заедно не би ве усреќило.Тоа го кажувам од лично искуство,еден бивши додека бевме на одмор ми кажа дека мислел на друга, негова бивша .Без љубов залудно е каде и да отидете .

5. Mrs. right

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    4.795
    Допаѓања:
    20.230
    Што ќе купувам у Стокомак? :?:

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Panda00

Panda00 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2021
    Пораки:
    613
    Допаѓања:
    2.350
    Секој за свои пари може што сака да си купи срцка, не купуваш со мои па ја да му ја мислам. :*

На LibreGirl и eliesaab им се допаѓа ова.
  7. Mrs. right

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    4.795
    Допаѓања:
    20.230
    Да бе, па после да морам у темата да ги сликам? Шо ти личам ја?

Сакаш да почнам зависна да станувам од сликање продукти? Знаеш ти колку малку треба за да забегаш? :^)

8. Panda00

Panda00 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2021
    Пораки:
    613
    Допаѓања:
    2.350
    Е тоа знам, за жал.
    Нема лек за мене. ;(

На LibreGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Cinnamon Bun

Cinnamon Bun Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2017
    Пораки:
    678
    Допаѓања:
    6.811
    Мене не ми даваа со првиот дечко на 18 години и благодарна сум за тоа, ни јас не би дозволила на мое дете. После и во 20тите ми мрчеа и ми бранеа, ама ја не ги ни прашував за вакви работи, само им соопштував ден и дата, пакување куферот и парите (свои) и чао. Ако ги слушав сеа немаше ни мажена да бидам. Мора да покажеш заби иначе ништо.

На SummerGirl и Ane_na_Bisera16 им се допаѓа ова.
  10. Mrs. right

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    4.795
    Допаѓања:
    20.230
    Дај опрај се 8-|

Зашо се брукате вака бе ...
    Зашо? 18 години си имала :?:
    Шо е поразлично дали 18, дали 19, дали 20? Автоматски стануваш позрела, попаметна, поискусна личност?
    Па баш за да станеш искусен, мораш да доживееш и проживееш нешто.

Не би дозволила на мое дете само доколку осеќам дека има некој проблем, или да знам дека е драстично постар типот.
    И секако доколку нема детето поише од 15, од 16 па натаму зашо да не?
    Со другарки како идат?

У стаклено ѕвоно нема да ги чуваме посекако.

Членката трола, и се потврди тоа у повеќе наврати. Целава тема е напраена за тролање, и не ја сфаќам за озбилно.

На Dentina и hermosa им се допаѓа ова.
  11. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.988
    Допаѓања:
    10.647
    Мора да се бориш,инаку друг ќе управува со твојот живот.Само јас не би гледала толку на години ако детето ми е полнолетно,од 18 нагоре .Важно е да има љубов и среќа,не е се до годините.Да имав дете,ќе беше среќно со родител како мене .Би се трудела да го разберам,а не да се водам по тоа што јас мислам и чувствувам

На Cinnamon Bun му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Cinnamon Bun

Cinnamon Bun Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2017
    Пораки:
    678
    Допаѓања:
    6.811
    Па во смисла што искрено на 18 години кога ќе ми текне што мозок сум имала, боље што не ми давале. Шала на страна, на 18 за прв пат станав сексуално активна, па веднаш на одмор со некој дечко, нормален е тој страв кога знаеш дека ќерка ти е неискусна и само што се впуштила во односи.

Плус не сум заработувала свои пари, па во ред да забранат и од тој аспект.

После година, две подоцна не ми правеше проблем мајка ми за ништо зошто го запозна подобро дечкото, виде дека успешно се пазам од несакана бременост и дека сме стекнале некое "искуство". Зборувам за сексуално искуство, не за животно искуство. Нормално дека нема сум била ментално позрела на 20. И јас да дознаам дека ќерка ми само што ја изгубила невиноста и одма сака на одмор да оди за еден месец сама со дечко, не би ми било сеедно.

Тоа беше поентата, а со другарки никогаш не ми бранеле на ниедна возраст и не ме чувале во стаклено ѕвоно. Сум седела до касно надвор уште од 13 години.

А членкава за тролање, сега читав дека 30 години имала. Не ми се верува дека некој на 30 години би се тресел од мама и тато.