Бебето Мое Одсекогаш така сме запишани еден кај друг Сега ми е смешно и дефинитивно не би го запишала вака, ама така е запишан од прв ден врска и ми е жал сега да менувам, башка исто и он ме има така напишано Детска работа баце.
Ima eden vic vo kontekst na temava zemala zenava telefonot na mazot da go proveri i vrti megu drugoto i vo imenikot i naiduva memorirano imeBESPLATEN SEX i neli zenska radoznalost odma da zavrti da vidi koj ke i odgovori od drugata strana i koga vo momentot zvoni nejziniot telefon znaci kaj mazot i bila memorirana kako BESPLATEN SEX
По име. Често телефонот знае да ми стои на биро во канцеларија или пак дома на маса, и замислете да ми прочитаат срцушко или мило мое, маче, или незнам што. Мене тоа не ми е соодветно за возрасни луѓе. Во моментот одма ќе се поцрвенам од срам. Секоја чест на тие што не им е.
Еј стваρно. Дуρи и темава ме натеρа да се подзамислам κаκо ми е напишан.. забоρавив Уште κога си ρазменивме бρоеви додеκа се дρужевме мало ми беше запишан зш таκа се виκавме и ден денес и после 5 год таκа стои. Обично слиκа ρедам и κога ми звони си знам. Хахахаха лееелеее сум се забоρавила од одење
Моето галено бебе ми е запишано: ***пуфито(името негово нагалено и наставката пуфито ).Идеава од рекламата со бебиња за памерс pufiesБидејќи он ми е бебенце и нагалено си го викам пуфи/пуфе