Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да го заборавам?

Дискусија во 'Разделби' започната од iren4eto, 17 декември 2009.

1. Бисерче95

Бисерче95 Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2017
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    215

2. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.198
    Допаѓања:
    106.218
    Бисерче НЕ Е ВИНАТА ВО ТЕБЕ мила!!
    Ти остани си таква и немој заради едно лошо искуство да се откажеш од идеалот за вистинска искрена љубов!!
    Со тек на време ќе ти се средат мислите а срцето ќе го дадеш на некој кој заслужува
    Во меѓувреме, вложувај во себе, сакај се себе си и немој под никакви услови заради машко да се понижуваш!! Никогаш.

На Згодно Момче и Бисерче95 им се допаѓа ова.
  3. Бисерче95

Бисерче95 Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2017
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    215
    За инстаграмоот бешесо мене а криеше дека имал од мене тоа е целиот муабет оти јас нема.Не не сум ништо посебно но зошто со дете?За полесно да манипулира сонеа демек верен сега?:ХАХАХ доста тој години фрле во вода и око нему трепна .А и другарите му вела освен јас друга за него непостоела му прае мајтат дека неможи друга да фати затоа се враќа кајмене.И ете да се докажи дека е јак маж со друга бравос нека кршат гла двата.........!

4. Бисерче95

Бисерче95 Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2017
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    215
    [QUOTE="♡BuBaLe♡, post: 3194584, member: 101225"Меене ме боли душата затоа што не очекував дека ќе се случи ова нешто премногу ме сакаше.Каде замина се?Таа лубов значи се било маска.Како можат луѓето од еднаво друга врска одма?Како сесаканеккој одма?Јас нез како е тоа неможам да влезам во друга врска .Ќе си дам време да се стабилизирам.,да си ги средам чуствата.Навремето време ќе му оставам..

5. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.198
    Допаѓања:
    106.218
    Аххх мила знам те разбирам како ти е
    Нема логика во љубовта и срцето
    Верувај може најсреќен брак со деца и без да сакаш и да си свесен да се заљубиш во некој друг... нема правила и ред, за жал.
    Сега боли,ама биди силна, дај му на времето да ти покаже што е најдобро за тебе.
    Љубов која те боли и расплакува не ти треба!!

На Згодно Момче и Бисерче95 им се допаѓа ова.
  6. Бисерче95

Бисерче95 Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2017
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    215
    Другарките ме тешат,ќе се каае ќе се прај пишаман еден ден,ти не го заслуже тоа ќе му биди јасно еден ден.И да се каае и да ме побара некогаш што нејкам да се случи тоа џабе е се.Веќе е прекасноо,прениско падна во моите очи .Осеќам гадење,гнав и омраза.Проклето нека еколку сум била глупава.Овца сега гледам колку сум го ПРЕЦЕНИЛА а не вредел вооопшто......!!!!!!!!!!

7. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    И јас се чудев како може да постојат луѓе што можат да заборват прекрасни моменти преку ноќ... Како можат толку лесно да избришт се и да се прават како да не си постоел... Ама ете постојат и такви бесчувствителни :)

Лесно забораваат, лесно се прилагодуваат со други, не им значат туѓи чувства.... Пред тоа ѕвезди ти симнувал и цело време ти го посветил, и одеднаш се заборава и не те рецка...

Идиоти се такви... Не заслужуваат да помислиш на нив.
    Ич не се замарај со него и повеќе труди се да го заборавиш...

На macka91, ♡BuBaLe♡, H.VAGA и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Бисерче95

Бисерче95 Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2017
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    215
    е БАШ како што опиша предходно лизен мазен охоо препредобар си велев овај човек го барав јас како што го замислував во мислитее.Човекот на мојот живот,лубов ко од бајките..хахахах А на крај да испадни ѓубре.Абе стока за 360 степени сменет дури и фацата му се сменаа,очите ко друг некој.Ехх мизериааа

На JollyGirl и ♡BuBaLe♡ им се допаѓа ова.
  9. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.198
    Допаѓања:
    106.218
    Женски, секој може да преживее без секого!
    Има луѓе кои губат родител, сопружник после долги години, дури и дете, за жал :(
    Да се живее можно е, мора нели.
    Е сега сеќавањата болат.
    А често тие се НЕРЕАЛНИ. Го памтиме само убавото и притоа го идеализираме. Чуден мозок имаме, кога станува збор за вакви теми.
    Факт е дека е недоделкан глупак лажго кој ти го скрши срцето, ама во мислите оди филмот - ееехххх ко беше на почеток вака така онака...
    Нема тоа!!! Реалноста!!
    Јас вредам повеќе од солзите за него!! Само тоа во мисли дури го прифатиш дека е реалност и факт!!
    images.png

На Бисерче95 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Бисерче95

Бисерче95 Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2017
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    215
    Ова си го велам.Кога пред 3год почина татко ми се уништив ПРЕМНОГУ БЕВ УНИШТЕНА.А и сега сум мие криво.Тешко но чекај си викам.Плачев да ама татко ми беше.мој херој,мојот патоказ.А сега за овај бившиот невреди тој самиот ми докаажа дека ѓубре.Нека се гони.Животот се нека му наплати.Гледа Господ тој нека враќа/.!!

На Crna Dama и ♡BuBaLe♡ им се допаѓа ова.
  11. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.198
    Допаѓања:
    106.218
    На Бисерче95 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Бисерче95

Бисерче95 Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2017
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    215
  13. beauty.princess

beauty.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2015
    Пораки:
    287
    Допаѓања:
    176
    феминка за на чат нека се јави :inlove:

14. MagsDestiny

MagsDestiny Популарен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    2.327
    Допаѓања:
    18.222
    Можеш да ми пишеш лп ако сакаш :)

15. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Луге поминаа само два месеца од кога раскинав со дечкото, што значи сеуште ми е тазе многу, проклето сакам да го заборавам многу, највеке го сакам тоа, ама не ми иде луге, не успевам, од ден на ден ми фали све повеке и повеке, секое место ме подсека на него, секоја песна, се негово ме подсека.....Не можам да издржам повеке, душава ме боли што го изгубив, боли луге, премногу боли, а што е најлошо го сакам уште..кога би можела да го вратам назад би била насјрекна, ама не можам...како јас понатака да продоложам, како јас да го заборавам засекогаш, како јас да почнам од ново, кога се негово ме кочи.....ах не знам...

16. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    @Crna Dama Дамке, извини вака, но како би го заборавила кога секој ден по темите пишуваше за него? :?: Така не се заборава некој :D Значи заврти си го вниманието на нешто друго, најди си нешто за работа, хоби, внеси се во некој спорт, излегувај со друштво и ќе биде работата :)
    :d::drunk:

На Crna Dama му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Нема зашто да се извинуваш самерке :D потполно си во право, се согласувам со тебе, да точно дека пишував секој ден за него, од што мие тешко, ама ветувам ке те послушам за ова ти благодарам за советот... имај убав ден :*

18. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.198
    Допаѓања:
    106.218
    Мила, пред се сети се којае причината што сте раскинале!
    Знам дека сега ти се навраќаат само убавите сеќавања, но чим епилогот е ваков, сигурно имало и негативни. Седни и направи еден список - што беше убавото во врската, што беше лошото, и види колку 'јас' ставки си навела ( пример. со него јас се смеев, јас бев подобра личност,или јас плачев,јас бев тажна...) и обрни внимание на тие позитивни 'јас' ставки, пробај да ги доловиш и без него,концрнтрирај се на себе и што сакаш ти поради самата ти.
    Направи нова листа со наслов "кај мојот иден дечко сакам".. Дај си малку време и кога тебе ќе ти се чини дека ни најмалку не си очекувала - а животот ќе знае дека си подготвена, ќе се појави некој кој вистински го заслужуваш! :hug:

19. Liu

Liu Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2016
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    2.501
    Ρазмисли за сите оние ρаботи κои се случиле за на κρајот најдобρо ρешение да биде ρазделбата. Знам деκа е тешκо и јас завρшив тρи годишна вρсκа ама си ветив деκа нема да се депρимиρам бидејќи во животот има уште многу потешκи ρаботи κои допρва тρеба да ги вρвиме. Почни да уживаш во младоста и слободата, излегувај, забавувајсе, опушти се нема потρеба од неρви ниκој нема да ти ги вρати изгубените денови. Насочи се κон себе си, ρаботи на себе, да бидеш сеκој ден се подобρа и κомплетна личност. Маж, дечκо можеш сеκогаш да најдеш и да саκаш неκој и да те саκа. Сега вρемето посвети си го на себе си. Ти да си добρо тоа е најбитно.:*:sun: