Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да го заборавам?

Дискусија во 'Разделби' започната од iren4eto, 17 декември 2009.

1. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сега вака е многу лесно да ти бидеме советници,ти најубаво си знаеш што и како било,и каков ви е односот,се сега врз база на погодување,дали сте сте расправале пред тоа? дали можеби веќе е оладена према тебе? дали може има некој друг а ти појма немаш? милоион прашања има што ти сам треба да си ги одговориш.
    Никогаш не се прврзувај за некој , освен взаемните чуства ако ви се исти. Бидејќи едностраното очекување може ментално да те уништи :!:

2. Paris38

Paris38 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2013
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    72
    она цело време чудно се однесуваше како да е детенце од 15год
    а последниов месец ни излеговме ни се видовме се ми се оправдуваше нешто зошто неможела да излезе
    а сакам да разговарам ама не ми крева неможам да комуницирам со неа , и незнам зошто го прави овоа што и е филмот ако има некој друг или не ме сака зошто не ми каже

3. Paris38

Paris38 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2013
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    72

да моево повеке е еднострано поврзување изгледа и затоа сега ментално ме уништи незнам што да правам

4. misel23

misel23 Активен член

Се зачлени на:
    3 ноември 2013
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    10
    Како? Стварно како и покрај тоа што знаеш дека е најголем кретен кој те има повредено на 1001 начин кој ти нема кажано ни извини туку напротив продолжува да те лаже и да се прави дека ништо не направил кој го фрла се лошо на тебе иако се што си згрешила било тоа што си засакала таков кретен .... Да премногу сум слаба и секогаш може да ме расплаче...

5. martincenceto

martincenceto Нов член

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    znaci mi kaza na fb dodeka sme bile zaedno me izma izvarano so druga i deka sakal da stavi kraj na nasata vrska si vetivme deka ke ostaneme drugari arno ama toj me blokira od fb nemozam sekoj den mislam na nego mnogu mi e tesko majka mu sekoj den mi pisuva na fb mi vika da idam kaj niv doma ama neznam dali ke bide pravilno da go napraam toa se mislam deka toj nejke poveke da me vidi :sweat:

6. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.023
    Допаѓања:
    36.074
    Paris 38 Можеби требало порано да рзговараш со твојата девојка.Пишуваш дека 1 месец не е заинтересирана да излегувате.Зошто тогаш не си бил поупорен на средбите да разговарате.Проблемот постоел,па сега ескалирал.Ти си возрасен човек,но парашање е колку е и таа возрасна.Ова однесување не е пристојно за личност која е во долга врска така наивно и детски да замине.

7. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    А? :o
    Мајка му ти пишува да одеш кај нив?Божее,каде отиде светов..
    Значи не треба да те тангира што кажува мајка му.Тој те блокирал,не е доволен факт дека не сака да бидете заедно?
    А пак најстрашното,неверството?
    Се е јасно,не се замарај што ти пишува мајка му,ти нема да бидеш со мајка му туку со него.
    Ако тој не сака,нема што повеќе да направиш.

8. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    А ти си френд со мајка му на фб? :?:
    Иначе не е чудно. Знам и за други такви случаи :|

9. martincenceto

martincenceto Нов член

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    neznam so da pravam....a za majka mu znam deka zenata me saka a i ja nea premnogu e fina i ona e na moja strana me zasaka uste od prv pat koa se zapoznavme

10. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Нема што да правиш Мартинче. Батали го и пробај да го заборавиш. Нема да сте веќе заедно и тоа е тоа. Џабе се сакате со мајка му кога немаш право да одиш дома кај некој што те блокирал на фб. Можеби звучи сурово и не е муабетот што сакаш да го слушнеш ама ти не си пријателка со мајка му за да си се каните, океј жената фина била и се, може и не ни знае дека сте раскинале...ама контактот со нејзе нема никаква врска со контактот твој со син и. И немој ова одењево кај него дома да ти прави филм дека као демек ке те види со мајка му и ке посака да се смирите. Тој те изварал и ти раскинал. Се е јасно. Концентрирај си ја енергијата на други работи и ке помине ;)

11. martincenceto

martincenceto Нов член

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    sea i da napraam nesto nema da vredii znam :'( premnogu go sakam nikogas ne sum bila volku zaljubena sum imala i vrska od 3 godini i koga raskinavme seedno mi bese ama ova za 2 meseca neznam so bi stana

12. iva.naumovska

iva.naumovska Активен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2015
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    Imam golem problem nemozam da go zaboravam... se zapoznavme I se base dobro dodeka da doznae deka imam izlezeno so negov drugar od togas se se promeni.... eden period ne me barase potia toj sam pocna da me bara... I se taka ke mi se javi ke se vidme ednas dvapati I potoa mnogu vreme ke go nema.... Sega slusnav deka ima devojka mene pred nekoj den mi kaza deka ne e nisto seriozno deka nesaka da bide so nea a celo vreme se zaedno.... mnogu specificen karakter ima no se sto mi ima kazano se imam napraveno za nego... premnogu go sakam I se bi napravila.... neznam kako da se spravam so ova....

13. iva.naumovska

Се зачлени на:
    18 јануари 2015
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1

I toa go probav da ne krevam koga ke me bara no neznam zosto ednostavno nemozam .... a ne zasluzuva da bide tolku mnogu sakan bese mnogu los

14. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    martincenceto Си била девојка на нејзиниот син, може и порано си одела кај нив дома и жената те засакала нормално и од чиста култура те повикала пак. Меѓутоа, нејзиниот син те изневерил и блокирал на фб што значи дека меѓувас е готово. Ако отидеш ти кај нив дома ќе биде доста непријатна ситуација, јас да сум на местото на тој дечко (твојот бивши) искрено ќе помислам дека преку мајка му сакаш да се смириш со него. Постојат милион кафичи ако толку жената те сака и сте блиски излезете некаде на кафе и готово.

Ива незнам ни јас каков совет да ти дадам. Ти знаеше дека тие се другари? Зошто на почетокот на му објасни се? Ептен најдобри другари? Дечкото најверојатно мислес дека ќе го повреди другарот ако продолжи со тебе и затоа оставил се. Меѓутоа овде ме буни тоа што пак те барал по некој период. Јасно е дека дечкото ни самиот незнае што и како, ќе продолжи да те бара само кога ќе му текне нему. Башка имал девојка. Да си стоиш што понастрана од таквиот дечко и да не му го пополнуваш слободното време не ќе биде лошо.

15. Alen1

Alen1 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    9
    keti pomine, mlad e deckoto i uste neznae da proceni kade treba da odi

16. iva.naumovska

Се зачлени на:
    18 јануари 2015
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    [QE="eloves, post: 2295492, member: 70538"]martincenceto Си била девојка на нејзиниот син, може и порано си одела кај нив дома и жената те засакала нормално и од чиста култура те повикала пак. Меѓутоа, нејзиниот син те изневерил и блокирал на фб што значи дека меѓувас е готово. Ако отидеш ти кај нив дома ќе биде доста непријатна ситуација, јас да сум на местото на тој дечко (твојот бивши) искрено ќе помислам дека преку мајка му сакаш да се смириш со него. Постојат милион кафичи ако толку жената те сака и сте блиски излезете некаде на кафе и готово.

Ива незнам ни јас каков совет да ти дадам. Ти знаеше дека тие се другари? Зошто на почетокот на му објасни се? Ептен најдобри другари? Дечкото најверојатно мислес дека ќе го повреди другарот ако продолжи со тебе и затоа оставил се. Меѓутоа овде ме буни тоа што пак те барал по некој период. Јасно е дека дечкото ни самиот незнае што и како, ќе продолжи да те бара само кога ќе му текне нему. Башка имал девојка. Да си стоиш што понастрана од таквиот дечко и да не му го пополнуваш слободното време не ќе биде лошо.[/QUOTE]

Znaev deka se drugari - najdobri... no neznam kako izlegov so nego nekolku pati go odbivav I se zatreskav vo nego.... ima mnogu Los karakter saka se da bide kako toj ke kaze postojano vika ... se pravev za nego duri nekogas mi vikase deka ne zasluzuvam takvo odnesuvanje deka nikoj nema da go tolerira .... sakam da nemislam na nego sakam da go zaboravam vaka mnogu se macam... se unistuvam

Na

17. iva.naumovska

Се зачлени на:
    18 јануари 2015
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    Vaka e nekolku meseci sakam DA go zaboravam se unistiv mislejki I placejki za nego

18. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Колку години имаш? А од вторник понатаму да се интересираш малку повеќе за оценките отколку за тој дчекото? Верувам дека оценките ќе ти донесат подобро нешто во животот, отколку дечкото. На твое место би го исплескала едно убаво и блокирала од фб. Демек те оставил затоа што си излегла со другар му, а пак те бара. Биди ти таа што ќе го шутне, не дозволувај да си игра со тебе.

19. iva.naumovska

Се зачлени на:
    18 јануари 2015
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    I jas go imam istiot problem neznam kako da go zaboravam a premnogu go zasakav za mnogu kratko creme...

20. iva.naumovska

Се зачлени на:
    18 јануари 2015
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1

23 zavrsiv so skoloto :))